SPCW130.100 Draadloze ontvanger voor in de alarmcentrale

Vanderbilt draadloze siway ontvanger module in behuizing voor SPC panelen. Door het toepassen van deze draadloze ontvanger kan een SPC paneel uitgebreid worden met draadloze detectiecomponenten. De draadloze module wordt op de X-bus geplaatst. Er kunnen meerdere modules geplaatst worden voor het optimaliseren van de dekking.

Siway RF module, voor inbouw in een X-bus uitbreidingsmodule, waardoor deze fungeert als gateway voor draadloze SIWAY modules.


SPCW114.00 draadloze ontvanger

Vanderbilt SPCW114.000 SiWAY RF module voor SPCK52x keypads.

Door het toevoegen van deze draadloze ontvanger aan uw touch keypad, kan het systeem worden uitgebreidt met draadloze componenten zoals branddetectoren, magneetcontacten of bewegingsdetectoren.

Specificaties:

Radio module: SiWay RF ontvanger (868 MHz)Verbruik rust: 10 mA at 12 VDCMontage: Inplug module voor SPC keypads SPCK520/521Werkingstemperatuur: -10 ~ +50 °C Gewicht: 0.010 kgAfmetingen (B x H x D) 50 x 22 x 20 mm (PCB)


IR160W6-10 draadloze bewegingsdetector

Vanderbilt Draadloze siway PIR detector met black mirror technologie en een bereik van 12m 90º. De veelzijdige behuizing maakt muur en hoekinstallaties mogelijk. Een onderkruipzone en het unieke detectiepatroon zorgen voor een gegarandeerde detectiebetrouwbaarheid. De detector kan gebruikt worden met alle Siway ontvangers

De IR160W6-10 is een passief infrarood detector met zwarte triplex spiegel. De veelzijdige behuizing laat muur- en hoekinstallatie toe zonder extra benodigdheden. Een kruipzone en uniforme gevoeligheid in het 'schaakbord' zone patroon garanderen een hoog niveau detectie betrouwbaarheid. Het multi-criteria signaal analyse systeem differentieert intelligent en betrouwbaar tussen inbraak en storingssignalen.


IMKW6-10 Draadloos magneetcontact

Vanderbilt draadloos Siway magneetcontact in witte behuizing. Het magneetcontact in compacte behuizing beschikt ook over een ingang voor externe contacten, dit maakt het contact geschikt voor allerhande toepassingen. Het magneetcontact kan gebruikt worden met alle Siway ontvangers


Siway smoke draadloze branddetector

Vanderbilt batterijgevoede draadloze optische rookdetector voor SPC panelen. De rookdetector is EN 14604 gecertificeerd en is uitgerust met een interne sirene (85dB) en een LED voor signalering. De rookdetector kan gebruikt worden met alle Siway ontvangers of stand-alone (30230263)


SPC draadloze afstandsbediening

Vanderbilt draadloze afstandsbediening. De 4-knops afstandsbediening om het alarmpaneel in of uit te schakelen, als paniekknop, om een uitgang te sturen, enz. slechts enkele millimeters dik, CR2032 knoopcel kan eenvoudig uitgewisseld worden.

De Intrunet draadloze multifunctionele afstandsbediening in stijlvol witte kleur is smaller dan een credit card en enkel een paar milimeter dik. Naast de algemene functies zoals inschakeling, uitschakeling en deelschakelingen, is er eveneens een programmeerbare knop voor gebruikersfuncties (vb: uitgang sturen) als een noodfunctie (paniek alarm). Verder kunnen de batterijen eenvoudig vervangen worden voor een maximale product levensduur.

Referentie: Vanderbilt IRCW6-11


IPAW6-10 Draadloze alarmknop

Vanderbilt draadloze alarmknop. De draadloze alarmknop kan gebruikt worden als persoonlijke alarmknop, maar kan ook gebruikt worden voor sturingen van uitgangen (vb. garagepoort). De knop kan rond de pols of aan de hals gedragen worden.