Het JABLOTRON 100-alarmsysteem

Echte veiligheid voor uw hele familie

Maak uw huis veiliger en geniet van echte rust en zekerheid. Het JABLOTRON 100-alarmsysteem beveiligt uw hele huis, en met de slimme functies kunt u het licht aandoen, uw garagedeur openen of het tuinbesproeiingssysteem aanzetten. En dat alles kan ook op afstand dankzij de MyJABLOTRON-app

100% veilige autorisatie

U bent op de hoogte van elke poging tot uitschakeling van uw alarmsysteem omdat autorisatie door een chip of code nodig is om het alarmsysteem te bedienen.

Hoewel het alarmsysteem eenvoudig te bedienen is, hoeft u zich geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang.

Jablotron

We beschermen u ook tegen water, brand en gas

Het JABLOTRON 100-alarmsysteem waarschuwt u als er gevaren zijn, zoals uitzonderlijk hoog energieverbruik of afwijkende temperaturen in uw huis.

Rookmelder

De sensor signaleert rook of hogere temperaturen in een ruimte en waarschuwt u alvorens er brandt uitbreekt. Er gaat een akoestisch alarm af, u ontvangt een melding op uw mobiele telefoon en het systeem kan contact opnemen met de alarmcentrale.

Koolmonoxidemelder

De detector signaleert gaslekken op tijd en waarschuwt u voordat uw leven in gevaar is. Er gaat een alarm af, u ontvangt een melding op uw mobiele telefoon en het systeem kan contact opnemen met de alarmcentrale.

Lekkagedetector

Detectoren signaleren waterlekkage en waarschuwen u voordat er schade kan ontstaan. Het alarm gaat af, u ontvangt een melding op uw mobiele telefoon en het systeem kan contact opnemen met de alarmcentrale.

4 manieren om uw JABLOTRON 100-alarmsysteem te bedienen

U kunt uw alarmsysteem op een aantal manieren bedienen, of u nu het alarm wilt uitdoen, de tuinverlichting aandoet of de garagedeur opent.

Jablotron

Bedieningspaneel met segmenten

Jablotron

Mobiele app voor smartphones

Jablotron

Web-app voor browsers

Jablotron

Sleutelhanger met afstandsbediening

Het JABLOTRON 100-alarmsysteem uitbreiden met camerabewaking voor verificatie of observatie

Onderling verbonden met uw Jablotron alarmsysteem

De camera('s) creëren automatisch een opname van een minuut van elke alarmgebeurtenis. De beelden zijn onmiddelijk toegankelijk dankzij de MyJABLOTRON-app

Opname tot 7 dagen in de cloud.

Ook wanneer er zich geen alarm heeft voorgedaan kan u de live en opgenomen beelden conculteren.

Helemaal eenvoudig dankzij de Myjablotron-app.

Jablotron