Mobiele camera voor werfbeveiliging

Bent u op zoek naar een mobiele camera voor werfbeveiliging?
Met onze mobiele camera units voor werfbeveiliging beschikt u snel en eenvoudig over 24/7 camerabeveiliging. De kost is veel lager dan wanneer u extra beveiligings personeel moet inzetten. U kiest zelf voor welke periode u onze mobiele camera's nodig heeft. Wij zorgen voor de plaatsing en de installatie.

Een constructie met mobiele camera's voor werfbeveiliging bestaat uit verschillende geavanceerde camera’s en kan overal ingezet worden.

Onze mobiele camera voor werfbeveiligheid kan behalve in de bouw ook ingezet worden in diverse andere sectoren zoals evenementen, pretparken, enz.

Waasland Security zorgt voor de plaatsing en installatie van de mobiele camera unit.

De mobiele camera voor werfbeveiliging kan overal neergezet worden. De beelden worden opgenomen en zorgen voor uw veiligheid. Uw terrein, garage, bouwplaats of uw buurt kan voorzien worden van tijdelijke of permanente mobiele camera’s. De mobiele camera unit / MCU van Waasland Security is uitgerust met professionele camera's, en is zowel voor buitengebruik als voor in gebouwen of bedrijfshallen, bv bij evenementen.

Interesse?

Interesse in mobiele camera's voor werfbeveiliging?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Of het nu gaat om een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons

EVENTBEVEILIGING

Onze mobiele camera's kunnen eveneens worden ingezet voor het beveiligen van tijdelijke evenementen. Vaak worden de toegangen tot de evenementen op deze manier extra beveiligd. De masten zijn tevens uitbreidbaar met losstaande camera's die bvb in de tenten worden opgesteld.

De mobiele cameramasten zijn heel snel inzetbaar en onmiddelijk bruikbaar.


DIEFSTALBEVEILIGING

Onze mobiele camera's zijn uitgerust met de intelligente detectie van personen of voertuigen, waardoor iedere indringer op uw domein kan gedetecteerd worden.

Door snelle detectie zullen de daders sneller vluchten.

Mobiele camera unit voor werfbeveiliging