Mobiele camera voor werfbeveiliging

Bent u op zoek naar een mobiele camera voor werfbeveiliging?
Met onze mobiele camera units voor werfbeveiliging beschikt u snel en eenvoudig over 24/7 camerabeveiliging. De kost is veel lager dan wanneer u extra beveiligings personeel moet inzetten. U kiest zelf voor welke periode u onze mobiele camera's nodig heeft. Wij zorgen voor de plaatsing en de installatie. 

De Secury360 oplossing. Het is geen magie. Het is innovatie.

Onze geavanceerde S360-box werkt als een intelligent alarmpaneel dat de transformatie van elk camerabewakingssysteem naar een proactieve perimeterdetectieoplossing mogelijk maakt. Het biedt hoogwaardige hardware die VMS-systemen zoals Nx kan ondersteunen zonder extra pc's nodig te hebben. Onze box-software is compatibel met een breed scala aan camera's - ze hoeven niet eens "slim" te zijn. Zolang ze maar high definition zijn, kun je aan de slag! Bovendien verbruikt de S360-box zeer weinig bandbreedte, omdat het slechts 10 seconden clips naar de controlekamer verzendt.


  • Made in Belgium
  • Laag stroom- en bandbreedteverbruik
  • Integratie was nog nooit zo eenvoudig
  • Camera-uitbreiding voor de toekomst
  • Optionele VMS-functie met Nx
  • Uitgebreide opslag met3,5" HDD met drive bay
  • Interne IO
  • 4G aan boord

De app. Beveiligingsbeheer binnen handbereik.

In een tijdperk van slimme technologie begrijpen we de behoefte aan toegankelijkheid en gebruiksgemak, waar je ook bent. De Secury360-app belichaamt beide aspecten. Speciaal ontworpen voor de moderne gebruiker biedt het directe toegang tot beveiligingsinzichten, real-time meldingen en vereenvoudigde controle. Of het nu gaat om het aanpassen van instellingen, het bekijken van beelden of het ontvangen van onmiddellijke waarschuwingen, alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.WERFBEVEILIGING

Een constructie met mobiele camera's voor werfbeveiliging bestaat uit verschillende geavanceerde camera’s en kan overal ingezet worden.

Onze mobiele camera voor werfbeveiligheid kan behalve in de bouw ook ingezet worden in diverse andere sectoren zoals evenementen, pretparken, enz.

Waasland Security zorgt voor de plaatsing en installatie van de mobiele camera unit.

De mobiele camera voor werfbeveiliging kan overal neergezet worden. De beelden worden opgenomen en zorgen voor uw veiligheid. Uw terrein, garage, bouwplaats of uw buurt kan voorzien worden van tijdelijke of permanente mobiele camera’s. De mobiele camera unit / MCU van Waasland Security is uitgerust met professionele camera's, en is zowel voor buitengebruik als voor in gebouwen of bedrijfshallen, bv bij evenementen.

Interesse?

Interesse in mobiele camera's voor werfbeveiliging?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Of het nu gaat om een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons

EVENTBEVEILIGING

Onze mobiele camera's kunnen eveneens worden ingezet voor het beveiligen van tijdelijke evenementen. Vaak worden de toegangen tot de evenementen op deze manier extra beveiligd. De masten zijn tevens uitbreidbaar met losstaande camera's die bvb in de tenten worden opgesteld.

De mobiele cameramasten zijn heel snel inzetbaar en onmiddelijk bruikbaar.


DIEFSTALBEVEILIGING

Onze mobiele camera's zijn uitgerust met de intelligente detectie van personen of voertuigen, waardoor iedere indringer op uw domein kan gedetecteerd worden.

Door snelle detectie zullen de daders sneller vluchten.

Mobiele camera unit voor werfbeveiliging