Bent u op zoek naar een toegangscontrole systeem? Heeft u problemen met het beheren van die kostbare sleutels? Een elektronisch toegangscontrolesysteem kan hiervoor een oplossing bieden en U het gemak van centraal beheer aanreiken.

Of het nu met klassieke toegangskaarten of sleutelhangers is, of met biometrie. Bij Waasland Security bent u op de juiste plaats.

ACT365 is volledig cloud gebaseerde toegangscontrole en vereist geen computer met software ter plaatse, een internetaansluiting is voldoende. Al de rest gebeurt vanuit de cloud, via uw webbrowser. Er is eveneens een app beschikbaar.

ACTPRO is een server/client gebaseerde oplossing met de mogelijkheid om te integreren met SPC inbraakbeveiliging, Milestone of Hikvision camerabewaking en APERIO draadloos deurbeslag. Er is eveneens een app beschikbaar.

PAXTON is eveneens een server/client gebaseerde oplossing die naadloos kan integreren met Milestone of Hikvision. Ze beschikken eveneens over een eigen lijn van offline en online deurbeslag.


Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21