Toegangscontrole voor bedrijven

Ontdek een nieuwe dimensie van beveiliging met de geavanceerde toegangscontroleoplossingen van Waasland Security. Met een solide reputatie en meer dan 20 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie, zijn we gepassioneerd over het beschermen van wat u waardevol acht. Onze op maat gemaakte toegangscontrolesystemen bieden een naadloze en intelligente beveiligingslaag die uw eigendommen en personeel beschermt zonder de workflow te belemmeren. Van biometrische identificatie tot slimme kaartlezers, ons toegewijde team staat klaar om uw beveiligingsbehoeften te overtreffen. Welkom bij Waasland Security, waar uw veiligheid onze prioriteit is

Of het nu met klassieke toegangskaarten of sleutelhangers is, of met biometrie. Bij Waasland Security bent u op de juiste plaats voor toegangscontrole voor bedrijven.

ACT365 is volledig cloud gebaseerde toegangscontrole en vereist geen computer met software ter plaatse, een internetaansluiting is voldoende. Al de rest gebeurt vanuit de cloud, via uw webbrowser. Er is eveneens een app beschikbaar.

ACTPRO is een server/client gebaseerde oplossing met de mogelijkheid om te integreren met SPC inbraakbeveiliging, Milestone of Hikvision camerabewaking en APERIO draadloos deurbeslag. Er is eveneens een app beschikbaar.

PAXTON is eveneens een server/client gebaseerde oplossing die naadloos kan integreren met Milestone of Hikvision. Ze beschikken eveneens over een eigen lijn van offline en online deurbeslag.

Interesse?

Interesse in toegangscontrole voor bedrijven?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Of het nu gaat om een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons

Waarom kiezen voor toegangscontrole

Toegangscontrole voor bedrijven is voor u als ondernemer een belangrijke uitdaging, evenals de beveiliging van uw gebouw(en) en uw personeel.

Met toegangscontrole voor bedrijven:

  • Voorkomt u dat niet-toegelaten personen in uw gebouw binnen komen
  • Identificeert u zowel medewerkers als externe bezoekers die aanwezig zijn in uw bedrijf
  • Voorkomt u vandalisme
  • Beschermen u uw werknemers, gebouwen en materiaal
  • Voldoet u aan de veiligheidsnormen die vereist zijn in bepaalde sectoren


Toegangscontrole voor bedrijven

Installatie van toegangscontrole door vakmensen

Met toegangscontrole voor bedrijven heeft u de controle over uw bedrijf in handen. U bepaalt zelf wie binnen en buiten kan, op elk niveau.

De schoonmaakdienst of de magazijnier die in het weekend werkt, zal bijvoorbeeld geen toegang nodig hebben to de IT-ruimte. Waasland Security zorgt voor een centraal controlesysteem dat u gemakkelijk bedient. U kan de toegang instellen voor bepaalde ruimtes of kantoren.

Toegangscontrole voor bedrijven heeft heel wat voordelen tov een klassiek slot. Met elektronische toegang heeft u bijvoorbeeld geen probleem meer met verloren sleutels.

Waasland Security zorgt voor de vakkundige installatie van uw toegangscontrole, zo garandeert u maximaal de veiligheid van uzelf, uw medewerkers, uw klanten en uw eigendommen.