Camerabewaking voor bedrijven / Camerabeveiliging voor bedrijven

Ontdek de kracht van onze geavanceerde camerabewakingstechnologieën bij Waasland Security. Met een ongeëvenaarde expertise en meer dan 20 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie, zijn we toegewijd aan het beschermen van wat het belangrijkst is voor u. Onze op maat gemaakte camerabewakingsoplossingen bieden een onopvallend, maar alziend oog dat elke beweging en gebeurtenis vastlegt. Van woningen tot commerciële complexen, ons team van professionals staat klaar om uw wereld te bewaken en gemoedsrust te brengen. Welkom bij Waasland Security, waar veiligheid onze prioriteit is.

Camerabewaking voor bedrijven kent voor Waasland Security geen geheimen meer. We hebben reeds jaren ervaring in het samenstellen van oplossingen met digitale camera’s en centrale opnamesoftware.

  • Camera’s van de hoogste kwaliteit
  • Eenvoudig te beheren vanop één of meerdere computers, smartphones of tablets
  • Verhoog de veiligheid in en rond het gebouw
  • Ervaren specialisten staan voor u klaar

Neem gerust een kijkje op onderstaande pagina's voor meer details en mogelijkheden.

Er is al een cameraset beschikbaar vanaf 999€ (excl BTW)

Interesse?

Interesse in camerabewaking voor bedrijven?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Of het nu gaat om een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons

Bewakingscamera’s

Op zoek naar camerabewaking voor bedrijven? Waasland Security levert camera’s van de hoogste kwaliteit en wij helpen u de juiste oplossing te vinden.

Dankzij camerabewaking voor bedrijven kan u met één blik op de monitor zien wat er gebeurt rond uw kantoor of bedrijfsterrein.

Met camerabewaking voor uw bedrijfslocatie verhoogt u de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en uw relaties in en rond het gebouw. Naast inbraakbeveiliging speelt camerabeveiliging een steeds grotere rol in het beveiligen van winkels en kantoren, maar ook supermarkten, horeca en magazijnen.

Camerabewaking voor bedrijven

Camerabeveiliging

Waasland Security biedt een breed gamma aan hoogwaardige camerabewakingssystemen voor uw bedrijf. Van eenvoudige systemen tot professionele IP camerabewaking voor bedrijven. Beelden worden opgenomen, en u kan gebruik maken van gespecialiseerde software en motion detection. Om dag en nacht zicht te hebben op alle belangrijke plaatsen in en rond uw bedrijf, plaatsen we meerdere camera's. Van op afstand kan u de beelden live bekijken.

Het camerasysteem kan gekoppeld worden aan de meldkamer die kan reageren in geval van problemen.

Er is een groot aanbod aan camerabewaking voor bedrijven. Wij begrijpen dat de keuze moeilijk is. Onze specialisten kiezen samen met u de juiste camera voor uw bedrijf.