Camerabewaking voor bedrijven / Camerabeveiliging voor bedrijven

Camerabewaking voor bedrijven is vandaag de dag geen overbodige luxe. Het samenstellen van een degelijk camerabeveiligingssysteem vraagt voldoende voorbereiding indien u goede resultaten wenst te bekomen. Er zijn immers tal van soorten en modellen op de markt beschikbaar die misschien niet altijd over de juiste functionalteiten beschikken die nodig zijn in uw situatie, of die zelfs over onnodig veel opties beschikken die u misschien niet allemaal meteen nodig hebt.

Camerabewaking voor bedrijven kent voor Waasland Security geen geheimen meer. We hebben reeds jaren ervaring in het samenstellen van oplossingen met digitale camera’s en centrale opnamesoftware.

  • Camera’s van de hoogste kwaliteit
  • Eenvoudig te beheren vanop één of meerdere computers, smartphones of tablets
  • Verhoog de veiligheid in en rond het gebouw
  • Ervaren specialisten staan voor u klaar

Neem gerust een kijkje op onderstaande pagina's voor meer details en mogelijkheden.

Er is al een cameraset beschikbaar vanaf 999€ (excl BTW)

Interesse?

Interesse in camerabewaking voor bedrijven?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Of het nu gaat om een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons

Bewakingscamera’s

Op zoek naar camerabewaking voor bedrijven? Waasland Security levert camera’s van de hoogste kwaliteit en wij helpen u de juiste oplossing te vinden.

Dankzij camerabewaking voor bedrijven kan u met één blik op de monitor zien wat er gebeurt rond uw kantoor of bedrijfsterrein.

Met camerabewaking voor uw bedrijfslocatie verhoogt u de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en uw relaties in en rond het gebouw. Naast inbraakbeveiliging speelt camerabeveiliging een steeds grotere rol in het beveiligen van winkels en kantoren, maar ook supermarkten, horeca en magazijnen.

Camerabewaking voor bedrijven

Camerabeveiliging

Waasland Security biedt een breed gamma aan hoogwaardige camerabewakingssystemen voor uw bedrijf. Van eenvoudige systemen tot professionele IP camerabewaking voor bedrijven. Beelden worden opgenomen, en u kan gebruik maken van gespecialiseerde software en motion detection. Om dag en nacht zicht te hebben op alle belangrijke plaatsen in en rond uw bedrijf, plaatsen we meerdere camera's. Van op afstand kan u de beelden live bekijken.

Het camerasysteem kan gekoppeld worden aan de meldkamer die kan reageren in geval van problemen.

Er is een groot aanbod aan camerabewaking voor bedrijven. Wij begrijpen dat de keuze moeilijk is. Onze specialisten kiezen samen met u de juiste camera voor uw bedrijf.