Dankzij onze jarenlange ervaring in de verschillende segmenten van de markt, hebben we zeer veel ervaring in het samenwerken met klanten uit de diamantsector, retail, logistiek, haven en scholengemeenschappen. We weten dat elke sector zijn specifieke operationele gewoontes heeft, maar ook hun specifieke problematiek waar we tijdens het opstellen van ons concept rekening mee kunnen houden. Ervaring van klant A kunnen we dan ook delen en informeren aan klant B. Een win-win situatie voor iedereen.

Retail

Retail

Bescherm uw personeel, klanten en goederen.

Retailers vragen een partnership waarop ze kunnen rekenen. Een wijziging of incident kan vaak leiden tot een dringende interventie of wijziging van concepten en procedures.

Waasland Security heeft reeds verschillende retailers die beroep done op onze diensten voor het dagelijske beheer van hun beveiligingssystemen.

Heeft u ook meerdere filialen en is het beheer niet te overzien? Wij kunnen u assisteren in het codebeheer van uw filialen, zodat het verloop van personeel keurig kan worden aangepast.


Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Beveiliging in de gezondheidszorg is cruciaal: de meest kwetsbare mensen zijn van zorgverleners afhankelijk voor hun veiligheid. Daarnaast is het cruciaal dat ook de zorgverleners zelf veilig blijven, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. En dat allemaal terwijl privacy gewaarborgd blijft. Beveiliging is voor deze sector daarom heel belangrijk, maar ook erg complex. 


Haven

Haven

Waasland Security beschikt reeds over verschillende referenties binnen de scheep - en luchtvaart sector. Een sector waar security steeds meer en meer een enorm belangrijke rol speelt.

Veel complexe factoren spelen hier een belangrijke rol. Veel contractors, veel bezoekers en vaak met een internationaal karakter.


Overheid

Overheid

Gemeenten, verenigingen, hun diensten en beheersinstanties: allemaal zoeken ze naar nieuwe vormen van urban security die de openbare orde handhaven en rekening houden met de privacy van inwoners.

We helpen lokale overheden en hun diensten met vooruitstrevende beveiligingstechnologie nieuwe beveiligingsstandaards te ontwikkelen.


Education

Education

Met de evolutie van de technologie zoals tablets, computers, smartscreens en dergelijke, zijn scholen steeds meer en meer een gegeerde target voor potentiële inbrekers. De atractiviteit van de buit is veranderd ten opzichte van enkele jaren geleden. Ordediensten stellen dan ook vast dat het aantal inbraken of pogingen tot inbraak verhoogd zijn.

Vaak zijn scholen dan ook nog niet uitgerust met elektronische beveiligingssystemen.

Waasland Security heeft reeds jaren ervaring in het concepteren en implementeren van beveiligingssystemen van scholen.


Horeca

Horeca

Veiligheid is voor iedere ondernemer belangrijk, maar voor horecaondernemers helemaal: je bent namelijk niet alleen verantwoordelijk voor je eigen veiligheid, die van je werknemers en je spullen: ook je gasten wil je veiligheid bieden.

Tegelijkertijd zijn cafés, restaurants en hotels de meest kwetsbare bedrijven als het gaat om agressie, overvallen en diefstal. 

Contacteer ons voor de mogelijkheden binnen uw omgeving. Meerdere lokaties? Dan hebben we de perfecte oplossingen voor u met een centraal beheer via de cloud.


Particulieren

Particulieren

Naast de verschillende sectoren in de bedrijfswereld, hebben we uiteraard ook reeds jaren ervaring in het plaatsen van beveiligingssystemen in de particuliere markt.

Van eenvoudige draadloze oplossingen, tot complete high risq oplossingen, allemaal op maat en volgens de noden van de klant.

Vraag zeker uw verzekeringsagent naar de eisen voor incert.


Industrie

Industrie

Industriële klanten vragen om een andere aanpak, vaak is de site 24h/24h operationeel. De focus ligt op beveiligen van de goederen, maar ook op dat van de werknemers en toeleveranciers.

In vele gevallen kunnen de security toepassingen ook een toegevoegde waarde zijn voor uw operationele activiteiten.

Samen met Waasland Security kunnen we de mogelijkheden bekijken en de toegevoegde waarden die de systemen U kunnen bieden.


Diamonds are a girl’s best friend

Diamonds are a girl’s best friend

Het team van Waasland Security heeft reeds jaren ervaring in de Antwerpse diamantsector. Een specifieke sector, met een specifieke aanpak waar vertrouwen tussen klant en integrator centraal staat.

Dankzij onze jaren ervaring hebben we met heel wat klanten een vertouwde relatie opgebouwd.