Stockverkoop A-Solution verlichting en kabels
04 april 2022

Stockverkoop A-Solution verlichting en kabels

Op onze webshop www.thefoxtechnics.be kan je terecht voor de laatste stuks van verlichting en kabel die we verkopen wegens stopzetting van deze activiteit. Neem snel een kijkje of er iets tussen zit die voor jou van toepassing kan zijn, want OP=OP.

TiOC 2.0 van Dahua Technology
16 november 2021

TiOC 2.0 van Dahua Technology

TiOC 2.0 van Dahua integreert 24/7 full-color monitoring, actieve afschrikking en AI in één slimme en innovatieve oplossing. TiOC 2.0 kan potentiële risico’s nauwkeurig identificeren en indringers effectief waarschuwen, waardoor eigendommen effectief worden beschermd.

Met de basis van de vorige generatie TiOC, heeft Dahua een verscheidenheid aan innovatieve technologieën geïntroduceerd in TiOC 2.0, waardoor de geavanceerde functies in de camera met betrekking tot verlichting, audio en beeld nog meer mogelijkheden bieden. Het systeem heeft verder een overzichtelijke interface waarin alle geavanceerde functies eenvoudig kunnen worden bediend en geprogrammeerd.

Slimme dubbele verlichting
TiOC 2.0 is voorzien van Smart Dual Illumination-technologie en kan schakelen tussen IR-modus en witlichtmodus. De slimme verlichtingsmodus gebruikt een speciaal algoritme om een doel te detecteren. Wanneer de slimme verlichtingsmodus is ingeschakeld gaat het aanvullende witte licht alleen aan wanneer een doel is gedetecteerd in het bewaakte gebied. Het actieve alarm wordt ook geactiveerd (sirene en blauw en rood licht) als het doelwit het beveiligde gebied betreedt. Wanneer het doel het bewaakte gebied verlaat, wordt het aanvullende witte licht uitgeschakeld en gaat de IR-verlichting weer aan.

VoiceCatcher-technologie
De Dahua VoiceCatcher-technologie maakt gebruik van een gevoelige, dubbele microfoon. Samen met Dahua's zelfontwikkelde ruisonderdrukkingsalgoritme vergroot deze functie de opnameafstand van de audio functie van de camera aanzienlijk.

Bovendien kan de VoiceCatcher-technologie ook ruis verminderen en audiosignalen extraheren. Deze camera's met dubbele microfoon bieden een helder geluid en een hoge mate van ruisonderdrukking. In combinatie met de ingebouwde luidspreker verbetert een dubbele microfoon de tweeweg spraak functie van het apparaat aanzienlijk, waardoor het geluid helderder is en veel minder ruis heeft.

Handige functies, eenvoudige bediening
Naast de DMSS app werkt de TiOC 2.0 camera serie ook met WEB/NVR software. Het maakt configuratie van alarmpoorten rechtstreeks op de webpagina-interface mogelijk. Zo kunnen zowel sirene als waarschuwingslichten worden bediend via het alarmsysteem. Het beschikt over 11 ingebouwde alarmgeluiden en ondersteunt het importeren van aangepaste spraakberichten die gebruikt kunnen worden als welkomstbericht in winkels en als afschrikmiddel in bewaakte gebieden.