Professionele detectoren voor al uw applicaties

Professionele hybride beveiligingssysteem

LightSYS ™ + is een professionele hybride beveiligingssysteem voor de residentiële en commerciële sector welke flexibel en betrouwbaar is.

LightSYS ™ + ondersteunt 3G met multi-socket IP-communicatie en back-up in de cloudconnectiviteit. Het systeem biedt volledige flexibiliteit en omvat een reeks aan communicatie-opties waaronder IP, GSM/GPRS, PSTN en Long Range radio- welke allemaal in de hoofdbehuizing geinstalleerd zijn. LightSYS ™ 2 biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder bedrade, 2-weg draadloze, en Risco bus detectoren.

LightSYS ™ + ondersteunt de revolutionaire live video verificatie oplossing van RISCO Group, VUpoint P2P, een cloud-based platform dat IP-camera's gebruikt om real-time videostreaming te bieden in reactie op alarm triggers of op aanvraag, en Risco Smart Home –biedt uitgebreide gebruikersgebonden oplossingen voor woningen en bedrijven.

Live video op elk moment

Nu kan u uw huis, kantoor en familie beschermen met een uitvoerig veiligheidssysteem welke u zo veel meer aanbiedt. Voel in controle zelfs wanneer u weg bent met een eenvoudig te gebruiken smartphone app waarmee u het systeem op afstand kan bedienen en meldingen kan ontvangen over de status ervan.
Als er een alarmgebeurtenis is, ontvangt u of uw beveiligingsprovider videofragmenten of stilstaande beelden van uw huis, zodat u kan bepalen of er een reële dreiging is en of u verdere actie moet ondernemen. U kan ook op elk moment live video aanvragen met één druk op de knop als u zich zorgen maakt en om ervoor te zorgen dat uw huis en familie veilig zijn.

Unieke detectietechnologieën

RISCO Group presenteert een breed gamma van professionele Graad 3 en Graad 2 binnen de detectoren welke de industriële standaarden overschrijdt. Onze Graad 3 gamma, dat werd ontworpen voor commerciële en industriële markten, maakt gebruik van RISCO Group’s unieke detectietechnologieën en biedt een verbeterde betrouwbaarheid en vals alarm immuniteit zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Daarbij is het voorzien van een superieure kwaliteit dat in lijn ligt met het merk RISCO.

Een breed aanbod van draadloze accessoires

RISCO’s brede aanbod van strakke draadloze accessoires kenmerkt zich door snelle en eenvoudige installatie. Ons volledige gamma aan beveiligings-, veiligheids- en perimeter protectie zijn gebaseerd op unieke technologieën die een ultieme betrouwbaarheid voor zowel binnen als buiten gebruik garandeert.

LightSYS

RISCO cloud-based connected thuisoplossing

Beheer uw leven op de slimme manier met een betaalbare connected home oplossing welke een Smart Home, Professionele beveiliging en Video monitoring combineert met gebruiksvriendelijke technologie dat garant staat voor een totale gemoedsrust.

Geniet overal en altijd van de controle

Ontvang het gehele kostbesparende energie-efficiëntie pakket met slimme temperatuursbesturing, slimme toegang tot deursloten en garagepoorten én de besturing van verlichting, rolluiken en apparatuur – alles beheert vanaf een enkelvoudige, intuïtieve smartphone applicatie!

Geniet van volledige controle over uw beveiliging, veiligheid en Smart Home systeem rechtstreeks vanaf één intuïtieve applicatie, vanaf eender welke locatie gedurende de dag. De iRISCO smartphone applicatie voorziet u van een ‘on the go’ controle zodat u uw leven optimaal kan beheren.

LightSYS