Inim Smartline

Inim Smartline

De SmartLine 020/4 is een standaard 4 zone centrale en is uitbreidbaar tot 20 zones. Er kunnen maximaal 4 nevenpanelen op de standaard aanwezige RS485 worden aangesloten.(SmartLetUSee/LCDLite) De centrale is EN54-2 en EN54-4 gecertificeerd Tevens is de centrale EN54-13 Bosec gecertificeerd. De behuizing is geschikt voor 2x 7Ah accus te plaatsen. Elke zone beschikt over een extra I/O terminal welke op verschillende manieren gebuikt kan worden bv als ingang voor gasdetectoren 4-20mA; standaard is deze als uitgang geprogrammeerd die actief wordt bij een alarm van de zone. Programmering is mogelijk via front of PC (RS232). Potentiaalvrij contact voor brand en storing. Afmetingen 325x325x80mm. Voeding 24 V 1,4A. Aux output en Aux R (uit tijdens reset) elk max 0,80A.


Inim Smart let U See

Inim Smart let U See

Met een herhaalpaneel is het mogelijk om de informatie die op de brandmeldinstallatie verschijnt, weer te geven. tevens is het mogelijk om de zoemer te stoppen, sirenes stil te zetten en de brandmeldcentrale te herstellen. De herhaalpanelen worden gekoppeld via RS485. Er kunnen maximaal 4 herhaalpanelen per systeem worden gekoppeld. De herhaalpanelen worden met een 4-aderige databus kabel (shielded/twisted) aangesloten. Het verbruik van een herhaalpaneel is max 80 mA. Het is niet mogelijk om de configuratie van de brandmeldcentrale te wijzigen met het herhaal paneel.


Inim ID100

Inim ID100

De ID100 optische rookmelder is gebaseerd op het Tyndall-effect (verstrooiing van licht) en biedt een vroegtijdige waarschuwing in geval van brand. De melder detecteerd rookdeeltjes gegenereerd door de meerderheid van de branden. De nieuw ontworpen optische kamer heeft een afgedicht bovenste deel en 500 ?m gaten in het insectengaas deze zorgen voor een hoge immuniteit voor valse alarmen. De gevoeligheid kan worden geconfigureerd (gevoeligheid configureerbaar als: 0.08dB / m; 0.10dB / m; 0.12dB / m; 0.15dB / m) aan te passen.


Inim ID100 black

Inim ID100 black

De melder detecteerd rookdeeltjes gegenereerd door de meerderheid van de branden. De nieuw ontworpen optische kamer heeft een afgedicht bovenste deel en 500 µm gaten in het insectengaas deze zorgen voor een hoge immuniteit voor valse alarmen. De gevoeligheid kan worden geconfigureerd (gevoeligheid configureerbaar als: 0.08dB / m; 0.10dB / m; 0.12dB / m; 0.15dB / m) aan te passen.


Inim ID200

Inim ID200

De ID200 is een thermische detector die is ingesteld op in A1R mode, een waarde van 58°C met TVC (differentiaal detectie). echter kan de detector ook ingesteld worden (met de EITK kit) in de B mode (72°C vaste waarde); of de A2S mode (58°C vaste waarde); of in BR mode (72°C met TVC). Hierdoor is de detector te gebruiken op plaatsen waar de omgeving stoffig of al rookvorming aanwezig is, waardoor de kans op valse alarmen hoog is met optische detectoren.


Inim ID200 black

Inim ID200 black

De ID200 zwart, thermische melder kan worden ingesteld in de volgende temperaturen: vaste drempel op 58 ° C of vaste drempel bij 72 ° C. Als gevolg van de hoge flexibiliteit is deze detector nuttig op plaatsen waar een stoffige of rokerige omgeving is en derhalve het risico op vals alarm hoog is.


Inim ID300

Inim ID300

De ID300 multisensor melder is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van "rook en temperatuur" detectie. Als gevolg hiervan heeft deze melder een verhoogde betrouwbaarheid. De detector reageert goed op alle soorten branden (in het bijzonder branden met brandbare vloeistoffen, die een beperkte hoeveelheid rook produceren) en is zeer ongevoelig voor een vals alarm.


Inim ID300 black

Inim ID300 black

De ID300 zwart multisensor melder is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van "rook en temperatuur" detectie. Als gevolg hiervan heeft deze melder een verhoogde betrouwbaarheid. De detector reageert goed op alle soorten branden (in het bijzonder branden met brandbare vloeistoffen, die een beperkte hoeveelheid rook produceren) en is zeer ongevoelig voor een vals alarm.


Inim ID series melderbescherming

Inim ID series melderbescherming

STI9604 Rookmelder bescherming, beschermt brandmeld detectoren tegen vandalisme of misbruik. Ontworpen zodat de werking van de detectoren niet wordt beïnvloed. Het gegalvaniseerde staal is met wit plastic gecoat. Deze bescherming kan ook buiten worden toegepast, afmetingen 75d x 175 diameter.


Inim IC0020

Inim IC0020

Resetbare handmelder (door bijgeleverde sleutel), waarschuwings "vlag" bevestigt de activering. Geen gebroken glas, doordat er een plastic activerings element is toegepast. Interne weerstand selecteerbaar 260 of 660 Ohm. De melder beschikt over een activerings LED die oplicht als het element is ingedrukt. Optioneel te voorzien van een transparante bescherming.


Inim WCP0020 beschermkap

Inim WCP0020 beschermkap

Transparante cover voor de IC en EC0020 handmelder.

Bescherming tegen ongewenst indrukken voor de Inim IC0020 en EC0020 handmelders.