Inim Methaan detector

Inim Methaan detector

Methaan detector (semiconductor) IP55 met geïntegreerde 4-20mA interface voor het aansluiten op een I/O ingang van de SmartLine brandmeldcentrale.

Detector in IP55 behuizing, gedetecteerd gas: Methaan. Deze Methaan detector is ingebouwd in een IP55 stofvrije metalen behuizing en geeft een alarm melding bij 30% en pre-alarm bij 15% LEL. De sensor is ondergebracht aan de onderkant van de detector. Dit laat een eenvoudige vervanging toe van de sensor op het einde van zijn functionele leeftijd. Afmetingen 141 x 100 x 60 mm. Verbruik maximum 80mA in alarm. De detector is aan te sluiten op een spanning van 12of 24V dc. Omgevingstemperatuur 0-40°C. D.m.v. de programmer (handheld of pc) is de detector onderhouden / af te regelen. Met een van de geïntegreerde interfaces communiceert de detector op diverse mogelijkheden.


Inim CO detector

Inim CO detector

CO detector (semiconductor) IP55 met geïntegreerde 4-20mA interface voor het aansluiten op een I/O ingang van de SmartLine brandmeldcentrale.

Detector in IP55 behuizing, detecteert CO: De detector is ingebouwd in een IP55 stofvrije metalen behuizing en geeft een alarm melding bij 100ppm en pre-alarm bij 200ppm. De sensor is ondergebracht aan de onderkant van de detector. Dit laat een eenvoudige vervanging toe van de sensor op het einde van zijn functionele leeftijd. Afmetingen 141 x 100 x 60 mm. Verbruik maximum 80mA in alarm. De detector is aan te sluiten op een spanning van 12of 24V dc. Omgevingstemperatuur 0-40°C. D.m.v. de programmer (handheld of pc) is de detector onderhouden / af te regelen. Met een van de geïntegreerde interfaces communiceert de detector op diverse mogelijkheden.