Roshni brandsirene

Roshni brandsirene

Roshni RoLP sirene met lage basis rood, de sirene is instelbaar met 32 waarschuwingstonen.

De Roshni is de meest toegepaste conventionele sirene op brandmeldinstallaties, echter de sirene is ook geschikt om toegepast te worden in andere markten, als inbraak, algemene signalering etc. dit is mogelijk door het brede spanningsbereik en aantal selecteerbare tonen van de sirene. Er zijn 32 tonen te selecteren. De sirene heeft een hoge geluid spreiding (102 dB(A), 12mA @28V (toon 3 & 7) EN54-3 gekeurd. Spanningsbereik 9 - 28V IP54.


Roshni brandsirene hoge basis

Roshni brandsirene hoge basis

Roshni sirene hoge basis rood.

De Roshni is de meest toegepaste conventionele sirene op brandmeldinstallaties, echter de sirene is ook geschikt om toegepast te worden in andere markten, als inbraak, algemene signalering etc. dit is mogelijk door het brede spanningsbereik en aantal selecteerbare tonen van de sirene. Er zijn 32 tonen te selecteren. De sirene heeft een hoge geluid spreiding (102 dB(A), 12mA @28V (toon 3 & 7) EN54-3 gekeurd. Spanningsbereik 9 - 28V IP65.


Beschermkap

Beschermkap

STI9617 Bescherming voor Sirene afmetingen 150x150x125

STI9617 Sounder bescherming, beschermt sirenes en flitslichten tegen vandalisme of misbruik. Ontworpen zodat de werking van de componenten niet wordt beïnvloed. Het gegalvaniseerde staal is met wit plastic gecoat. Deze bescherming kan ook buiten worden toegepast, afmetingen 125d x 150 diameter.


4477 Panasonic Adressable sounder

4477 Panasonic Adressable sounder

· Addressable with high sound output but low current consumption · Built-in short-circuit isolator · Three different sounds and priority levels · Programmable for any kind of trigger condition · Available in red or white.

Klik hier voor datasheet