License Plate Recognition (LPR) Analytics

Avigilon LPR-analyse leest automatisch kentekeninformatie van voertuigen en koppelt deze aan live en opgenomen videobeelden.

Hiermee kunnen beveiligingsoperators zoeken naar en snel zoeken naar specifieke vastgelegde nummerplaatvideo's voor verificatie en onderzoek.

Onze nieuwe LPR-analyse, nu beschikbaar in Avigilon Control Center (ACC) 6.10-software, registreert, herkent en doorzoekt kentekenplaten met hoge nauwkeurigheid.

Het is eenvoudig te configureren en te gebruiken, met brede regionale en landelijke ondersteuning, waaronder Noord-Amerika, Europa, het VK en Australië.


Avigilon Unusual Motion Detection (UMD) Technology

Avigilon Unusual Motion Detection (UMD) -technologie is een geavanceerde artifitiele intelligentie (AI) -technologie die een nieuw niveau van automatisering biedt voor bewaking, door gebeurtenissen te onthullen die anders mogelijks worden gemist.

Zonder vooraf gedefinieerde regels of instellingen kan UMD-technologie continu leren hoe typische activiteit in een scène eruitziet en vervolgens ongebruikelijke bewegingen detecteren en markeren of alarmeren.


Avigilon Appearance Search technology

Find what you're looking for faster

Avigilon Appearance Search video analytics-technologie is een geavanceerde zoekmachine voor diepgaande kunstmatige intelligentie (AI) voor video. Het sorteert moeiteloos uren aan beeldmateriaal om snel een specifieke persoon of voertuig van belang te vinden op een hele site.

Avigilon Uiterlijk Zoektechnologie kan de reactietijd van incidenten drastisch verbeteren en forensisch onderzoek verbeteren door operators in staat te stellen robuust videobewijs te maken en een krachtig verhaal van gebeurtenissen te creëren.

Avigilon Uiterlijk Zoektechnologie bevat nu de kenmerken van het gezicht van een persoon, evenals vorm, maat, textuur, kleur, kleding en accessoires bij het zoeken naar een persoon. Gezicht toevoegen aan Avigilon Uiterlijk Zoektechnologie verhoogt de snelheid en nauwkeurigheid door de unieke gecombineerde kenmerken van een gezicht te gebruiken op basis van haarkleur, textuur en andere gelaatstrekken en accessoires, waardoor de technologie begrijpt dat het op zoek is naar dezelfde persoon, zelfs als items zoals hun kleding in de loop van de tijd veranderen.

Sort through hours of footage with ease

De snelle zoekmogelijkheden van Avigilon Appearance Search-technologie stellen operators in staat grote hoeveelheden opgenomen beeldmateriaal te scannen, efficiënt videogegevens te groeperen om de route van een persoon of voertuig te volgen, een vorige en laatst bekende locatie te identificeren en onderzoeken te ondersteunen.

Avigilon Uiterlijk Zoektechnologie bevat nu de kenmerken van het gezicht van een persoon, evenals vorm, maat, textuur, kleur, kleding en accessoires bij het zoeken naar een persoon, waardoor de technologie begrijpt dat het naar dezelfde persoon zoekt, zelfs als items zoals hun kleding in de loop van de tijd veranderen.

From cameras to software, everything you need all in one place

Avigilon Uiterlijk Zoektechnologie werkt met Avigilon video-analysecamera's voor het genereren, opnemen en classificeren van videogegevens voor effectieve zoekopdrachten. Integratie met Avigilon Control Center (ACC) ™ video management software (VMS) biedt geavanceerde video-zoekmogelijkheden om de gebruikerservaring van de gehele Avigilon-oplossing te verbeteren.