Bewegingsdetectoren binnen

Wij maken voornamelijk gebruik van  het VANDERBILT gamma. VANDERBILT is reeds een jarenlange trouwe partner in de productie en ontwikkeling van beveiligingsproducten.

Van eenvoudige passief infrarood tot dubbele technologie met of zonder anti masking functionaliteiten.

Referenties : PDM-IXA12, PDM-IXA18 en PDM-IXA12T (anti masking).

Datasheet detectie

PO-MHB12

Gemetalliseerde basis voor PDM-I12 detectoren De behuizing zorgt er voor dat de basis de kleuren van de muren overneemt. Door deze optische aanpassing integreert de detector in alle kleuren en structuren.

Referentie PO-MHB12

Bewegingsdetectoren buiten

PIR+RADAR detector voor binnen en buiten opstelling met gordijn detectiepatroon. Detectiebereik 12m X 2,0m. AM detectie op IR en RADAR technologie. Temperatuurcompensatie en beschermingsgraad IP 65. Huisdier immuniteit via de optioneel beschikbare FARO-PET LENS.

Referentie : FARO IP

Datasheet FARO IP

Perimeter detectie binnen en buiten

We maken voornamelijk gebruik van OPTEX en SORHEA actieve infrarood beams voor het beveiligen van een binnen of buiten perimeter. Deze beams zijn ook geschikt voor het beveiligen van langere afstanden, tot wel 100m.

De beams zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en meerdere stralen op verschillende hoogtes.

Referentie : Uniris - Miniris - Maxiris

360° detectie

PIR plafonddetector met een bereik van 18x 360° . Deze detector onderscheidt zich door zijn snelle installatie en het zeer aantrekkelijke design en betrouwbaarheid. Het is de ideale detector voor het bewaken van grote ruimtes of ruimtes met wisselende indeling.

Datasheet IR261

Magneetcontacten

Deuren, ramen of poorten kunnen worden uitgerust met een magneetcontact. Deze contacten zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de situatie.

Tijdens onze site visit zal er gekeken worden welke type magneet er kan worden toegepast.

Rookdetector

Uw alarmsysteem kan worden uitgerust met een rookdetector al dan niet bekabeld. Hierdoor wordt u ook op de hoogte gebracht van een brandalarm als je niet thuis bent.

De bekabelde versie krijgt zijn spanning van uw alarmpaneel, een lage batterij zal u dus niet uit uw slaap houden. De draadloze versie is wel voorzien van een batterij, maar zal u tijdig verwittigen als de batterij aan vervanging toe is.

Glasbreukdetectie

Akoestische Glasbreukdetector met een bereik van 8.5m. Door het toepassen van deze detector zal de inbreker reeds gedetecteerd worden als hij nog buiten het beveiligde gebouw is om minimale schade en maximale persoonlijke veiligheid te garanderen. De AGB600 detector is zeer goed bestand tegen valse alarmen en is bovendien snel en eenvoudig te installeren en te testen met de GT2 tester.

Technologie: akoestisch Detectiebereik : 8.5m 120º Afmetingen (hxbxd) : 80 x 60 x 23 mm Gewicht : 150 gr Spanning (min-max) : 8 – 16VDC Stroomverbruik : 3.2 mA Reset ingang, instelbare gevoeligheid, geschikt voor standaard glas, muur en plafond montage, functionaliteitstest van de volledige detectiezone,

Seismische detector

Seismische detector met een detectiebereik van 80m2 voor het 24/7 beveiligen van kluizen nacht deposito's, ticket en geldautomaten,… De detector is uitgerust met een hoog performante gepatenteerd ‘SENSTEC’ sensor en digitale signaalverwerking zorgen voor een betrouwbare herkenning van alle aanvalstypes: Explosies, diamantboren, mechanische en hydraulische druktoestellen, Snijbranders ,waterjets en zelfs thermische lansen. Dit gecombineerd met een zeer hoge immuniteit tegen valse alarmen maakt de GM7x detectoren tot de beste seismische detector die vandaag verkrijgbaar is.

Referentie GM760

Binnensirene

Binnensirenes zijn, naast de buitensirene een belangrijk component. Ze dringen immers de ongenode gasten weg door het oorverdovende geluid.

Geluid en licht is voor de inbreker een storende factor, waardood hij zijn inbraak zal staken en de vlucht zal nemen.

Binnensirenes zijn ook optioneel verkrijgbaar met een ingebouwde batterij en/of flitslicht.

Referenties : Mini HOLA - S11A

Buitensirene

Een binnen en buitensirene zijn één van de basiscomponenten van uw alarmsysteem. Onze buitensirene is vervaardigd uit INOX en is voorzien van een inwendige batterij, zodat deze operationeel blijft na een stroompanne. Met 120db geluidskracht zal U de ongewenste indringers de aandacht geven die ze liever niet hebben!

Referentie : NRB100

Datasheet NRB100

BANDIT mistgeneratoren

Een mistgenerator is een beveiligingssysteem dat bescherming biedt bij ramkraken, inbraken en overvallen.

Snel uit het zicht

Mistgeneratoren zijn in staat een inbreker of overvaller door een uitstoot van mist het zicht volledig te ontnemen. Mistgeneratoren kunnen zowel objecten als personen beveiligen.

De BANDIT 320 is in staat om een grote ruimte binnen 10 seconden geheel met mist te vullen. In de mist bedraagt het zicht maximaal 30 centimeter.

De BANDIT 320 serie is de nieuwe generatie mistgeneratoren, nog sneller, compacter en eenvoudig installeerbaar. De gescheiden elektronica biedt niet alleen de benodigde instelmogelijkheden maar is ook makkelijlk integreerbaar in de bestaande sturende alarmcentrale. Het modern design en mogelijke kleurkeuze bieden de eindgebruiker een personaliseerbare toestel geschikt voor alle ruimtes.

Ook deze mistgenerator kan zowel gekoppeld worden aan een sturende alarmcentrale of kan volledig autonoom functioneren (als stand-alone).

Uitgerust met 2 intelligente wegwerpmistpatronen.

Ruimtedekkend tot 200 m³ per toestel in slechts 4 seconden!

Vereist geen onderhoud