Perimeter detectie binnen en buiten

Perimeter detectie binnen en buiten

We maken voornamelijk gebruik van OPTEX en SORHEA actieve infrarood beams voor het beveiligen van een binnen of buiten perimeter. Deze beams zijn ook geschikt voor het beveiligen van langere afstanden, tot wel 100m.

De beams zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en meerdere stralen op verschillende hoogtes.

Referentie : Uniris - Miniris - Maxiris


Glasbreukdetectie

Glasbreukdetectie

Akoestische Glasbreukdetector met een bereik van 8.5m. Door het toepassen van deze detector zal de inbreker reeds gedetecteerd worden als hij nog buiten het beveiligde gebouw is om minimale schade en maximale persoonlijke veiligheid te garanderen. De AGB600 detector is zeer goed bestand tegen valse alarmen en is bovendien snel en eenvoudig te installeren en te testen met de GT2 tester.

Technologie: akoestisch Detectiebereik : 8.5m 120º Afmetingen (hxbxd) : 80 x 60 x 23 mm Gewicht : 150 gr Spanning (min-max) : 8 – 16VDC Stroomverbruik : 3.2 mA Reset ingang, instelbare gevoeligheid, geschikt voor standaard glas, muur en plafond montage, functionaliteitstest van de volledige detectiezone,


TELL Pager 7 mini alarmcentrale

TELL Pager 7 mini alarmcentrale

De Tell pager 7 van Tell is een kleine beveiligingscentrale welke uitermate geschikt is voor het beveiligen van tuinhuizen, boten en bestelwagens. Via de app is de inbraakcentrale zeer eenvoudig bedienbaar. De Tell Pager heeft 4 inputs en
2 relaiscontacen waar bijvoorbeeld magneetcontacten en sirene/flitslichten op aangesloten kunnen worden. De communicatie verloopt via een 3G SIM-kaart.

Het systeem is volledig bedienbaar via een app op uw smartphone en kan u op verschillende manieren waarschuwen:

  • sms bericht
  • push bericht
  • vocale bericht
  • email

Intelligente sensoren met anti-klim-, anti-snij- en anti-doorbraaksensor voor de beveiliging van hekwerken, muren en daken

Intelligente sensoren met anti-klim-, anti-snij- en anti-doorbraaksensor voor de beveiliging van hekwerken, muren en daken

GAPID SR is een intelligent systeem dat bestaat uit een reeks MEMS accelerometrische sensoren met geavanceerde technologie. GAPID is een anti-klim-, anti-snij- en anti-doorbraaksensor voor de beveiliging van hekwerken, muren en daken.

Elke sensor kan stand-alone worden toegepast, maar sensoren kunnen ook met elkaar worden verbonden, waardoor ze lange hekwerken en grote terreinen kunnen bewaken.
Voor het maken van een GAPID systeem met meerdere sensoren worden deze in serie aan elkaar gekoppeld met behulp van een RS485-kabel en verbonden met een concentrator voor verbinding en bediening, genaamd Adebus, die gelijktijdig twee secties met elk 128 sensoren kan analyseren.

Adebus kan online worden aangesloten voor beheer en configuratie op afstand via het web en via software met behulp van het gratis Gapid Explorer-programma. Deze service, die ook via smartphone toegankelijk is, is buitengewoon handig als alternatief voor configuratie op afstand, de operator kan de veldzones eenvoudig configureren door op de sensoren te tikken.