Seismische detector

Seismische detector

Seismische detector met een detectiebereik van 80m2 voor het 24/7 beveiligen van kluizen nacht deposito's, ticket en geldautomaten,… De detector is uitgerust met een hoog performante gepatenteerd ‘SENSTEC’ sensor en digitale signaalverwerking zorgen voor een betrouwbare herkenning van alle aanvalstypes: Explosies, diamantboren, mechanische en hydraulische druktoestellen, Snijbranders ,waterjets en zelfs thermische lansen. Dit gecombineerd met een zeer hoge immuniteit tegen valse alarmen maakt de GM7x detectoren tot de beste seismische detector die vandaag verkrijgbaar is.

Referentie GM760


Vanderbilt ES400 Trildetector voor op ramen of deuren

Vanderbilt ES400 Trildetector voor op ramen of deuren

De ES400 trildetector met instelbare gevoeligheid kan gemonteerdworden op ramen, deuren, muren, plafonds en vloeren voor eenvroegtijdige detectie van inbraakpogingen.


Intelligente sensoren met anti-klim-, anti-snij- en anti-doorbraaksensor voor de beveiliging van hekwerken, muren en daken

Intelligente sensoren met anti-klim-, anti-snij- en anti-doorbraaksensor voor de beveiliging van hekwerken, muren en daken

GAPID SR is een intelligent systeem dat bestaat uit een reeks MEMS accelerometrische sensoren met geavanceerde technologie. GAPID is een anti-klim-, anti-snij- en anti-doorbraaksensor voor de beveiliging van hekwerken, muren en daken.

Elke sensor kan stand-alone worden toegepast, maar sensoren kunnen ook met elkaar worden verbonden, waardoor ze lange hekwerken en grote terreinen kunnen bewaken.
Voor het maken van een GAPID systeem met meerdere sensoren worden deze in serie aan elkaar gekoppeld met behulp van een RS485-kabel en verbonden met een concentrator voor verbinding en bediening, genaamd Adebus, die gelijktijdig twee secties met elk 128 sensoren kan analyseren.

Adebus kan online worden aangesloten voor beheer en configuratie op afstand via het web en via software met behulp van het gratis Gapid Explorer-programma. Deze service, die ook via smartphone toegankelijk is, is buitengewoon handig als alternatief voor configuratie op afstand, de operator kan de veldzones eenvoudig configureren door op de sensoren te tikken.