SPC Cloud "security as a service"

SPC Cloud "security as a service"

Met SPC Connect introduceert Vanderbilt voor de SPC centrales een nieuwe cloud service. Door in te loggen op de server kunnen we via IP verbinding maken met onze SPC klanten. Op de server staan buiten een gebruikersnaam en wachtwoord geen gegevens van de centrale of de gebruiker opgeslagen.

De SPC Connect server zorgt voor een snelle en veilige communicatie via IP op basis van 256AES-CBC encryptie. De verbinding kan worden gemaakt via PC of, met de vernieuwde SPC Connect app, via tablet of smartphone. Via de gebruikersinterface kunnen eindgebruikers ook inloggen op de server.

Met deze cloud service kunnen we al onze SPC projecten eenvoudig, overzichtelijk en veilig beheren. Zo kunnen we op afstand en zonder portforwarding onder andere up- en downloaden, software updates uitvoeren, storingen en alarmmeldingen bekijken en de programmering aanpassen.

Kortom, de meest efficiente en veilige remote verbinding die er momenteel op de markt beschikbaar is.


SPC Connect mobiele app

SPC Connect mobiele app

Door het koppelen van uw SPC alarmsysteem aan de SPC cloud, kunnen we met een snelle en veilige communicatie via IP, U de mogelijkheid bieden om uw systeem ook te gaan beheren via een gratis mobiele app.

Op basis van 256AES-CBC encryptie zal er gecommuniceerd worden tussen uw mobiel toestel, de spc cloud en uw alarmsysteem ter plaatse.

Schakel uw alarm uit vanop afstand, overbrug een zone of herstel een foutboodschap van waar ook ter wereld. U kan in deze mobiele app ook een plattegrond opbouwen met al uw zones gevisualiseerd.

Is uw alarmsysteem ook uitgerust met toegangscontrole, dan heeft u zelfs de mogelijkheid om deuren of poorten open te sturen vanop afstand.