Waasland Security heeft dankzij jaren ervaring in de elektronische beveiliging, reeds zeer veel ervaring met tal van producten en merken.

De SPC reeks van VANDERBILT(voorheen SIEMENS) voldoet voor ruimschoots aan de eisen die we opleggen aan een betrouwbaar, flexibel en hedendaags systeem. Reden genoeg voor ons om dit platform als standaard aan te bieden aan onze klanten.

Dankzij de SPC CONNECT cloud en DNS dienst kan U nog makkelijker uw systemen gaan beheren. Ook voor ons als installateur biedt dit enorme voordelen en dit allemaal via beveiligde en geëncrypteerde communicatie kanalen. De SPC Connect server zorgt voor een snelle en veilige communicatie via IP op basis van 256AES-CBC encryptie, compleet veilig en betrouwbaar.

Elke SPC centrale die we vandaag installeren worden gekoppeld aan SPC CONNECT, hierdoor wordt iedere wijziging opgeslagen in de cloud. Er is dus steeds een backup van de laatste programmatie beschikbaar.

Naast deze automatische archivering wordt uw centrale ook automatisch op maandelijkse basis gesynchroniseerd voor een juiste tijd en datum.

De SPC centrale is uitermate geschikt voor ombouw van bestaande systemen met behoud van detectoren en sirenes.

Hieronder vindt u nog meer uitgebreide informatie over onze SPC oplossing.