SPCN340.000 4G GPRS -GSM module

SPCN340.000 4G GPRS -GSM module

Vandrbilt 4G kiezer voor SPC panelen. De kiezer wordt ingeplugd op de centrale print en voorziet communicatie naar de meldkamer via Contact ID of SIA(GSM), SMS naar privé nummers, en IP communicatie via EDP of FLexC. De kiezer kan ook als back-up gebruikt worden voor de PSTN kiezer en/of de IP kiezer.


SPCE652.100 Uitbreidingsmodule

SPCE652.100 Uitbreidingsmodule

Vanderbilt zone uitbreiding met 8 zone + 2 relais uitgangen voor SPC panelen. De uitbreiding komt in een PVC behuizing met deksel en muursabotage, status LED en zoemer voor eenvoudige identificatie.

X-bus uitbreidingsmodule voor 8 extra zone ingangen en 2 uitgangen. De ingangen kunnen vrij worden geprogrammeerd en de EOL is instelbaar. De uitgangen zijn ook vrij programmeerbaar en zijn voorzien van een 30V/1A relais. De onderlinge afstand tussen deze modules in de X-bus kan maximaal 400meter bedragen door de interne versterker. Tevens is de module voorzien van een isolator zodat er bij sluiting geen uitval van de gehele bus plaatsvindt.


SPCE452.100 Relaismodule

SPCE452.100 Relaismodule

Vanderbilt 8 relais uitbreiding voor SPC alarmpanelen, voorziet 8 vrij instelbare spanningsvrije relais contacten met een NG en een NO contact. De uitbreiding komt in een PVC behuizing met deksel en muursabotage, status LED en zoemer voor eenvoudige identificatie

8 relais uitbreiding voor SPC alarmpanelen, De uitbreiding wordt op de X-bus van de SPC alarmpanelen geplaatst en voorziet 8 vrij instelbare spanningsvrije relais contacten. De relais hebben een NG en een NO contact. De uitbreiding komt in een PVC behuizing met deksel en muursabotage, status LED en zoemer voor eenvoudige identificatie. X-bus uitbreidingsmodule voor 8 uitgangen. De uitgangen zijn vrij programmeerbaar en zijn voorzien van een 30V 1A relais. De onderlinge afstand tussen deze modules in de X-bus kan maximaal 400 meter bedragen door de interne versterker. Tevens is de module voorzien van een isolator zodat er bij sluiting geen uitval van de gehele bus plaatsvindt.


SPCA210.100 Toegangscontroller

SPCA210.100 Toegangscontroller

Vanderbilt deurcontroller voor SPC, maximaal voor 2 deuren en 2 kaartlezers, Wiegand of clk-data. Tevens kan er standsignallering van de deuren worden aangesloten, alsmede een REX drukknop voor het openen van de deuren van binnenuit.

2-deur expander voor SPC alarmpanelen. De 2 deur expander breid de SPC panelen uit met een geavanceerde toegangscontrole voor 2 ingangsdeuren of 1 in/uitgangsdeur. De module heeft 2 Wiegand/Clock&Data lezer ingangen, 4 zones en 2 relais uitgangen en een zoemer. Voor optimale flexibiliteit zijn de zones en uitgangen vrij programmeerbaar als ze niet voor toegangscontrole gebruikt worden, tot 512 prioriteit gebruikers kunnen opgeslagen worden in de deurcontroller zelf mocht er een communicatieprobleem voorkomen.


SPCP332.300 UItbreidingsmodule met extra voeding

SPCP332.300 UItbreidingsmodule met extra voeding

Vanderbilt1.5A Voeding voor op de bus van de SPC alarmpanelen, De voeding wordt geleverd met eenSPCE652 8 zone uitbreiding in een compacte (G2) kast en biedt plaats voor een 7Ah batterij.

De smart PSU SPCP332 met expander breid het SPC system uit via X-BUS met een bewaakte 12 VDC 1.5 A voeding voor aansluiting van beveiligingscomponenten (vb. expanders op de X-BUS) en batterijbeheer, 8 bedrade zones en 2 volledig programmeerbare relaisuitgangen. De zones en uitgangen van de expander werken juist hetzelfde als de zones en uitgangen op het SPC paneel. Elke zone kan ingesteld worden voor verschillende vereisten. Het systeem ondersteunt 4K7 weerstanden als standaard maar er kan ook een andere weerstand ingesteld worden. De uitgangen zijn spanningsvrije relais contacten met NO en NG klemmen voor optimale flexibiliteit. De expander heeft ook een X-BUS status LED en zoemer ingebouwd voor eenvoudige identificatie en zelfdiagnose mogelijkheden.


SPCP333.300 Uitbreidingsmodule met extra voeding, grote behuizing

SPCP333.300 Uitbreidingsmodule met extra voeding, grote behuizing

Vanderbilt 1.5A Voeding voor op de bus van de SPC alarmpanelen, De voeding in grote (G3) behuizing wordt geleverd met een met een SPCE652 8 zone uitbreiding en biedt plaats voor een 17Ah batterij en 3 optionele uitbreidingsmodules.

X-bus hulpvoeding 12Volt 2.6A voor het voeden van periferie en SPC onderdelen. Tevens is de hulpvoeding voorzien van een ingebouwde expander met 8 ingangen en 2 uitgangen. De hulpvoeding is EN50131 grade 3 gekeurd en biedt ruimte aan een 17Ah accu.


SPCWay KNX

SPCWay KNX

Vanderbilt bidirectionele KNX gateway voor SPC 4000/5000 of 6000 inbraakpanelen.

Bidirectionele KNX gateway voor SPC inbraakpanelen. De KNX interface is eenvoudig en volledig te configureren via de ingebouwde meertalige webserver. De module wordt rechtstreeks op de KNX bus geplaatst en communiceert over IP met het SPC paneel via EDP. De module kan eveneens gebruikt worden als KNX IP router die ETS met de KNX bus laat communiceren waardoor de kost van deze module kan bespaard worden.