Gepersonaliseerde toegangskaarten

Gepersonaliseerde toegangskaarten

Wenst u uw toegangskaarten van uw bedrijf te bedrukken en te personaliseren? Dit is uiteraard perfect mogelijk in combinatie met onze toegangscontrole platformen.

Wij hebben de mogelijkheid om hiervoor de juiste cardprinter te leveren die je kan bedienen vanuit uw toegangscontrole software, of via stand alone software.

We kunnen ook alle kaarten in bulk professioneel laten drukken met een gepersonaliseerde foto en logo van uw bedrijf.

Contacteer ons zeker en vast om de mogelijkheden te bespreken.


Vanderbilt ACT MF Card-B

Vanderbilt ACT MF Card-B

Vanderbilt ACT Mifare 1K proximity ISO kaart, set van 10. Het kaartnummer is in een sector gecodeerd voor een betere beveiliging. Deze kaarten zijn te gebruiken met alle ACT Mifare lezers.

Je kan deze kaarten bedrukken met een eigen layout vanuit de ACTEnterprise software


Fargo DTC1250e Dualside Cardprint

Fargo DTC1250e Dualside Cardprint

De Fargo DTC 1250e is een compacte card printer geschikt voor het maken van dubbelzijdige afdrukken in full color en monochroom. Dit model is een dubbelzijdige card printer voorzien van een usb aansluiting. Tegen meerprijs is deze printer uit te breiden met een netwerk aansluiting. Alle modellen kunnen achteraf worden voorzien van een magneetstrip encoder.


89600 - HDP5000 Printer - Single-Side - Base Model

89600 - HDP5000 Printer - Single-Side - Base Model

Superieure afdrukkwaliteit, hogere betrouwbaarheid en duurzaamheid, grotere veiligheid - uw foto-ID-kaarten zullen al deze kwaliteiten hebben wanneer u ze afdrukt en codeert met de betaalbare en veelzijdige HDP5000 ID-kaartprinter en -encoder.

High Definition Printing® biedt u een superieure printkwaliteit, zelfs op smartcards met ingebouwde elektronica, voor een indrukwekkender openbaar beeld.
Hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid verlagen uw totale eigendomskosten, en betaalbare prijzen maken afdrukken met High Definition-kaarten beschikbaar voor praktisch elk bedrijf.
We ondersteunen de HDP5000 ID-kaartprinter en -encoder met een levenslange printkopgarantie en drie jaar garantie op al het andere.
Veelzijdig modulair ontwerp laat verandering toe naarmate uw behoeften veranderen. Dubbele invoertrechter, dubbelzijdig afdrukken, enkel- of dubbelzijdig lamineren en kaartcoderingstechnologieën zijn allemaal functies die in het veld kunnen worden opgewaardeerd.
Minimale training is vereist vanwege het eenvoudige ontwerp en de intuïtieve bediening. Kaarten, linten en overlaminaten worden geleverd in cartridges die snel en gemakkelijk kunnen worden geladen.


84054 - HDP5000 Holographic Thermal Transfer Film

84054 - HDP5000 Holographic Thermal Transfer Film

Voorzie uw toegangskaarten met extra beveiliging door het toevoegen van een hologram tijdens de afdruk van uw badges. Deze hologram wordt in de laatste laag aangebracht tijdens het bedrukken van de badge. Wanneer deze wordt verwijderd is het hologram stuk.

Deze hoge resolutie overlaminaatfilm, met een holografisch ontwerp van Secure Orbit, zal jarenlang leven toevoegen aan de duurzaamheid van uw ID-kaarten zonder aan duidelijkheid of leesbaarheid in te boeten.

Voor gebruik met Fargo HDP5000-serie kaartprinters, deze film kan tot 500 afdrukken produceren en kan universeel worden georiënteerd.