AEOS: Het meest intelligente beveiligingsplatform

Met AEOS beheert u al uw beveiligingswensen eenvoudig met 1 toekomstbestendig beveiligingsplatform. Met keuze uit ruim 150 functionaliteiten voor toegangscontrole, inbraakdetectie, video- en locker management, passen wij AEOS gemakkelijk op uw specifieke wensen aan.


Eenvoudig uw beveiliging beheren

Met het beveiligingsplatform AEOS regelt u de toegang tot vrijwel alles. Deuren, liften, lockers, kopieerapparaten: wat u ook wilt. Uniek aan AEOS is dat u autorisaties toekent aan personen en voertuigen in plaats van aan toegangspassen. Dit is sneller, makkelijker en reduceert fouten aanzienlijk. Bovendien koppelt AEOS autorisaties automatisch op basis van vooraf omschreven kenmerken. Zoals afdeling, leeftijd en functie. Veranderen medewerkers bijvoorbeeld van kantoorlocatie, dan wijzigen hun toegangsrechten vanzelf mee.

Het toegangscontrolesysteem groeit mee met uw onderneming. Besluit u later bijvoorbeeld ook printers of liften te beheren met AEOS? Of wilt u in de toekomst uw bezoekersmanagement verder professionaliseren? Allemaal geen probleem. U kunt altijd probleemloos toegangsfuncties wijzigen en uitbreiden. Met een paar muisklikken past u eenvoudig de toegangscontrole aan uw wensen aan. Bovendien breidt u AEOS eenvoudig uit met andere beveiligingsfuncties, zoals cameratoezicht en inbraakdetectie.

 • 1 systeem voor al uw beveiligingswensen
 • Ook als uw organisatie later groeit, blijft AEOS makkelijk in beheer
 • Onbeperkt schaalbaar, hoeveel vestigingen ook

1 oplossing voor al uw beveiligingsbehoeftes

Met AEOS beheert u uw beveiliging eenvoudig binnen 1 platform. AEOS is namelijk het 1e security management platform dat gebaseerd is op software. En bovendien gebruikmaakt van generieke controllers. Dankzij de slimme AEOS software zijn deze controllers geschikt voor al uw beveiligingsoplossingen. U kunt kiezen uit ruim 150 functionaliteiten voor toegangscontrole, inbraakdetectie, video management en locker management.

Het werkt eenvoudig. U selecteert de functionaliteiten die u wilt gebruiken en uploadt hiervoor de software-componenten op de controller. Een groot voordeel is dat u elk soort of merk sensoren of opslagmedia op de controller kan aansluiten. Bovendien kunt u het AEOS security management platform onbeperkt opschalen, hoeveel locaties en gebruikers u ook heeft. Zo stemt u AEOS gemakkelijk af op uw specifieke wensen en bent u verlost van complexe integraties. Nu én in de toekomst.


Altijd en overal controle

De software- die u uploadt op de controller – bepaalt het gedrag en dus de functionaliteit van uw beveiliging. U kunt 1 beveiligingsbeleid bedrijfsbreed instellen en centraal beheren. Heeft u te maken met specifieke lokale eisen en wetgeving? Geen probleem: u past gewoon de software aan op de lokale controller.

Een ander pluspunt is dat de controller dankzij de software zelf beslissingen neemt. Hierdoor wordt de netwerkverbinding met de centrale server en database niet onnodig belast. Valt de netwerkverbinding uit? AEOS blijft gewoon werken: de lokale controllers zijn geladen met de intelligente software. 


Eenvoudig beheren via het web

U beheert AEOS met een dashboard dat u handig via de webbrowser kunt gebruiken. U voorkomt zo bovendien veiligheidsrisico’s die gepaard gaan met het downloaden van software op computers.

Er zijn afzonderlijke profielen voor de verschillende gebruikers van het beveiligingsplatform. AEOS is zelfs zonder training eenvoudig in gebruik. Het werkt intuïtief; medewerkers schakelen makkelijk tussen werkzaamheden, maken minder fouten en doen meer in minder tijd.

Doet zich een incident voor? AEOS stuurt u realtime berichten en u kunt overal live de beelden bekijken en extra informatie opvragen. Zodat u direct actie kunt ondernemen, waar u op dat moment ook bent.


Alfapass, één overkoepelende ID card

Eén van de aspecten van de toegangscontrole van de Port Facilities is de unieke identificatie van personen. Om te vermijden dat personen die regelmatig op verschillende havenfaciliteiten aanwezig moeten zijn (de zogenaamde frequente bezoekers) voor elk bedrijf een ander toegangsbewijs dienen voor te leggen, is één overkoepelende ID-kaart de oplossing.

De kaart biedt de regelmatige bezoeker het voordeel dat hij in de haven veel vlotter behandeld wordt dan een occasionele bezoeker die niet over de ALFAPASS kaart beschikt.

bron: www.alfapass.be


Integratie van andere systemen

ASSA ABLOY

Met de integratie tussen AEOS en Aperio kunt u uw toegangscontrole systeem uitbreiden met draadloze sloten.
Nu kunnen bedrijven volledig profiteren van alles wat elektronische toegangscontrole te bieden heeft.
 
 • één beheer systeem voor zowel online en Aperio deuren.
 • maximale beveiliging voor uw online deuren.
 • geen bekabeling benodigd voor uw Aperio deuren.
 • AEOS maakt partitionering mogelijk: het scheiden van uw beveiligings verantwoordelijkheden.

Commend

Integreer intercom van Commend in AEOS en versnel uw bedrijfsprocessen; sneller toegang tot uw terrein en snellere reactie in geval van een gebeurtenis.
Deze integratie biedt u:
 
 • Presentatie van een professionele, behulpzame weergave voor bezoekers
 • Gegarandeerde toegangswijgering voor ongeauthoriseerde personen
 •  Een volledig overzicht van wat er gebeurd op uw afgelegen locaties

Galaxy

Houd alles op scherp door AEOS te integreren met de inbraakpanelen van Galaxy.
Belangrijkste punten van de Galaxy inbraak panelen integratie:
 
 • Maak een einde aan valse alarmen en verminder de gevolgen van afleiding bij het inschakelen of uitschakelen van het inbraaksysteem.
 • Alarmen door aangesloten sensoren worden sneller afgehandeld.
 • Integreer video-beelden met uw inbraak alarmen.
 • In AEOS is het mogelijk de route van de bewaker te volgen.

Traka

Met de integratie van Traka key cabinets kunt u uw AEOS security platform met sleutelmanagement uitbreiden.
Met de nieuwste Traka integratie in AEOS kunnen beheerders nu AEOS gebruikers in de Traka database registreren, toegang verlenen tot Traka key cabinets/intelligente lockers en kunnen ze Traka events en alarmen in AEOS terugzien. DIt zorgt ervoor dat hun dagelijkse werkzaamheden noodsloos zijn geïntgreerd met oplossingen op het gebied van sleutelmanagement.

Bosch

Breid uw AEOS systeem uit met IP camera's van Bosch. Installeer de camera en de relevante software en de camera is direct klaar voor gebruik.
AEOS omarmt en ondersteunt open standaarden zoals ONVIF, waardoor het gebruik van specifieke drivers overbodig wordt. Hierdoor worden de meest gangbare IP camera's die beschikken over MJPEG en H.264 ondersteund. 

Deister

Voeg kaartlezers van Deister toe aan AEOS.Installeer de relevante software en de kaartlezer is direct klaar voor gebruik.

AEOS kan integreren met iedere kaartlezer die gebaseerd is op open standaarden zoals Mifare, Desfire en Legic.

HID

Voeg kaartlezers van HID toe aan AEOS.Installeer de relevante software en de kaartlezer is direct klaar voor gebruik.

AEOS kan integreren met iedere kaartlezer die gebaseerd is op open standaarden zoals Mifare, Desfire en Legic.