NET2 lite

NET2 lite

Paxton Net2 Lite V6.x software op DVD. Versie 6.xx is NIET compatibel met Windows XP en Windows Server 2003. De software kan worden gedownloaded door op "meer details" te klikken en vervolgens op "software".

Net2 Lite bevat alle basis toegangscontrole functies om toegangsrechten te beheren en rapportages te maken. Andere mogelijkheden in dit pakket zijn, cliënt software, Ip camera integratie, alarm integratie voor één partitie en plattegronden. Voor meer informatie over de verschillende functies die beschikbaar zijn in de Net2 Lite en Pro Software kunt u de leaflet downloaden, die bij de gerelateerde bestanden staat. Vraag onze medewerkers voor de juiste specificaties van de benodigde server.


NET2 pro software

NET2 pro software

Paxton Net2 Pro software V6.x geleverd op DVD-rom in box met licentiecode. Versie 6.xx is NIET compatibel met Windows XP en Windows Server 2003.

Net2 Pro bevat alle basis toegangscontrole functies om toegangsrechten te beheren en rapportages te maken. Andere mogelijkheden in dit pakket zijn, cliënt software, IP camera integratie, alarm integratie voor een partitie en plattegronden, plus geavanceerde opties als, Timesheet, Timeline, Brandalarm integratie, Multi-partitie alarm integratie, Security Lockdown, Anti-Passback en kaartontwerp software. Timesheet berekent de gewerkte uren van de gebruikers gebaseerd op de In/Uit klok tijden en is eventueel handmatig te wijzigen. Wij adviseren om het pakket niet te gebruiken voor loonadministratie of uitbetaling van de gewerkte uren. Voor meer informatie over de verschillende functies die beschikbaar zijn in de Net2 Lite en Pro Software hebben kunt u de leaflet downloaden, die bij de gerelateerde bestanden staat. Vraag onze medewerkers voor de juiste specificaties van de benodigde server.


NET2 Online

NET2 Online

Net2Online en de Paxton Connect Admin app bieden eenvoudige en flexibele toegangscontrole beheer voor Net2 installateurs en Net2 systeembeheerders. Onze handige app en de webbased cliënt bevatten vijf functies in één gebruikersinterface en stelt u in staat om meerdere locaties op afstand te beheren vanaf een smartphone, tablet of webbrowser.

Waarom heb ik het nodig?

Onze handige app en webbased cliënt is erg eenvoudig in gebruik en bevat vijf functies in één slimme gebruikersinterface. Het stelt u en uw klanten in staat om meerdere locaties op afstand te beheren vanaf een smartphone, tablet of webbrowser waar ter wereld u ook bent. U heeft alleen een internetverbinding nodig.

De functies maken het mogelijk om deuren op afstand te openen, gebruikers toe te voegen, te verwijderen en te bewerken, maar ook het toevoegen van een kaart of tag is mogelijk. Verder kunt u snel een aanwezigheidsrapport creëren in geval van een calamiteit en kunt u standaard Net2-rapporten live of van de laatste 365 dagen bekijken.

De Paxton Connect Admin App is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store. Net2Online geeft u toegang tot uw Net2 toegangscontrole systeem vanaf elke PC of Mac met een webbrowser.

Let op: Paxton Connect Admin gebruikt TLS-encryptie, er worden geen gegevens in de cloud opgeslagen. TLS (Transport Layer Security) is de standaardbeveiligingstechnologie voor een gecodeerde koppeling tussen een webserver en een browser. Deze koppeling zorgt ervoor dat alle gegevens die tussen de webserver en browsers doorgegeven worden privé blijven. De service geeft alleen maar informatie door tussen systeem en smartdevice.