NET2 lite

Paxton Net2 Lite V5.x software op CD-rom. Versie 5.xx is NIET compatibel met Windows XP en Windows Server 2003.

Net2 Lite bevat alle basis toegangscontrole functies om toegangsrechten te beheren en rapportages te maken. Andere mogelijkheden in dit pakket zijn, cliënt software, Ip camera integratie, alarm integratie voor één partitie en plattegronden.


NET2 pro software

Paxton Net2 Pro software V5.x geleverd op DVD-rom in box met licentiecode. Versie 5.xx is NIET compatibel met Windows XP en Windows Server 2003.

Net2 Pro bevat alle basis toegangscontrole functies om toegangsrechten te beheren en rapportages te maken. Andere mogelijkheden in dit pakket zijn, cliënt software, IP camera integratie, alarm integratie voor een partitie en plattegronden, plus geavanceerde opties als, Timesheet, Timeline, Brandalarm integratie, Multi-partitie alarm integratie, Security Lockdown, Anti-Passback en kaartontwerp software. Timesheet berekent de gewerkte uren van de gebruikers gebaseerd op de In/Uit klok tijden en is eventueel handmatig te wijzigen. Wij adviseren om het pakket niet te gebruiken voor loonadministratie of uitbetaling van de gewerkte uren. 


Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Securitas Alert Services
  • +32 2 252 70 27