Avigilon Video Analytics

Avigilon biedt slimme analytics oplossing door gebruik te maken van high definition video analytics met patern gebaseerde algoritmes. De software beschikt over de mogelijkheid om aan de hand van teach by example uw analytics zelf verder af te stellen.

De analyse gebeurt in de camera zelf, waardoor de workload voor de analyse geen extra belasting geeft op de centrale server.

Op basis van een anallytics event kunnen we een push notificatie activeren, of een contact sturen naar uw alarmsysteem.

Deze techniek wordt al vaak toegepast bij hoog risicoklanten, zodat er al een detectie is nog voor er iemand aan uw eigendom komt.

De Avigilon H5A camera beschikt over de nieuwste generatie videoanalysetechnologie die meer objecten met grotere nauwkeurigheid kan detecteren, zelfs in drukke omstandigheden, zowel als stilstaande als bewegende objecten, waardoor gedetailleerde informatie wordt verstrekt over wat er op uw site gebeurt, zodat u de juiste actie kan ondernemen.

Appearance Search

Avigilon Appearance Search ™ videoanalysetechnologie is een verfijnde diepgaande zelf-lerende AI-zoekmachine voor video.

Moeiteloos uren videobeelden doorzoeken om snel tot een specifieke persoon of voertuig te vinden. Uiterlijk zoeken kan de reactietijd van incidenten verbeteren en helpen om beelden te verzamelen die robuust video-bewijsmateriaal leveren.

De beelden creëren een krachtig verhaal over de gebeurtenissen, en onthullen de route of laatst bekende locatie van een voertuig of individu.