4 of 8 kanaals ACC ES HD Recorder met 2 of 4TB

4 of 8 kanaals ACC ES HD Recorder met  2 of 4TB

De ACC ES HD Recorder is een compacte NVR waarop maximaal 4(8) camera’s aangesloten kunnen worden. De NVR is voorzien van een 2 of 4TB harddisk en een 4(of 8)-kanaals Avigilon Enterprise licentie. Tevens beschikt de ES HD recorder over een ingebouwde 4(of 8) poorts PoE+ switch. Programmering en bediening geschiedt via de webbrowser of ACC client software.

In combinatie met Avigilon camera's kan u gebruik maken van de ingebouwde video analytics in de camera's. Tripwire, object in a region of het detecteren van een voertuig.

Ideale oplossing voor buitenbeveiliging van kleine bedrijven.


DAHUA Full HD Smart NVR 4 kanalen

DAHUA Full HD Smart NVR 4 kanalen

Full HD Smart NVR 4 kanalen met PoE , 1TB HDD, fanless!

4ch IP camera kanalen, Max 120fps@1080p, HDMI, VGA output tot 1080p, 1 SATA, 2 USB, RJ45(10/100), Ondersteunt Multi-brand netwerk cameras, ONVIF Version 2.4 conform, 4 PoE poorten ,network monitoring: Web viewer, CMS(PSS) & DMSS iPhone, iPad, Android,inclusief 1TB HDD

Er is al een cameraset met deze recorder, een 22" LED monitor en 2 full HD camera's vanaf 999,00 € excl BTW (excl cablage)


DAHUA DH-NVR series

DAHUA DH-NVR series

Dahua beschikt over een uitgebreid gamma van netwerkrecorders van 4 – 8 en 16 kanalen, en voorzien van POE voeding.  De toestellen zijn voorzien van een HDMI en VGA aansluiting voor een monitor.

De beelden zijn ook consulteerbaar via webbrowser of via een gratis app (windows, ios of android)

Dahua lanceert als één van de eerste fabrikanten in de Video surveillance industrie een lijn 4K producten. Deze serie producten bestaat uit een flink aantal camera’s en recorders. Een 4K camera levert een resolutie die vier keer groter is dan Full-HD. Dankzij de zeer hoge resolutie kunnen grotere gebieden zoals parkeerplaatsen, treinstations en stadscentra veel eenvoudiger en gedetailleerder in beeld worden gebracht.


DAHUA DH-NVR 4K series

DAHUA DH-NVR  4K series

4K camera's en recorders zijn tegenwoordig de nieuwe trends in de beveiligingswereld. Deze camera's met een resolutie van 8MP genereren prachtige beelden en zijn ideaal om grotere oppervlaktes te gaan filmen.

8ch IP camera kanalen, 1/1ch Mic in/uit, Max opname 192Mbps (8 x 1080P / 8 x 4K), HDMI, VGA output tot 3840 x 2160, 8/3ch alarm in/uit, RS485, 2 SATA, 3 USB, RJ45(10/100/1000), Ondersteunt Multi-brand netwerk cameras, ONVIF Version 2.4 conform,8 PoE poorten,network monitoring: Web viewer, CMS(PSS) & DMSS iPhone, iPad, Android. Mogelijkheden tot locale monitoring:4 x HFW4800/HDBW4800@8M/7fps, 1x HF81200E@12M/15fps,1x8M/25fps,4x 3Mega@3M/15fps,4 x 1080P@2M/25fps


DAHUA 8 KANAALS PENTA-BRID 4K ELEGANT 1U DVR INCL 2 TB HDD

DAHUA 8 KANAALS PENTA-BRID 4K ELEGANT 1U DVR INCL 2 TB HDD

Dahua 8 Kanaals Penta-brid 4K Elegant 1U DVR incl 2 TB HDD

  • H.265+/H.265 dual-stream video compression
  • Supports HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP video inputs
  • Supports 8/16 channels of IPC access, each channel up to 8MP input; Max 32/64Mbps Incoming Bandwidth
  • IoT & POS functionalities
  • Smart Search and Intelligent Video System

VideoXpert Enterprise Video Management System

VideoXpert Enterprise Video Management System

Systemen voor videobeheer zijn van nature complex - een complexiteit die de gebruikerservaring vaak overweldigt, wat resulteert in een steile leercurve en een misplaatste focus.

VideoXpert ™ is anders dankzij het intuïtieve ontwerp en de eenvoudig te navigeren presentatie die moeiteloos weergeeft wat nodig is, wanneer het nodig is, waardoor beveiligingsprofessionals snelle, effectieve beslissingen kunnen nemen die uw bedrijf vooruit helpen.

Het VxOpsCenter is de operatorconsole en biedt een intuïtieve, maar krachtige interface van waaruit gebruikers in het hele systeem toegang kunnen krijgen tot video en deze kunnen onderzoeken. Het VxOpsCenter ondersteunt maximaal zes, uniek configureerbare monitoren, die elk tot 16 videostreams tegelijkertijd kunnen weergeven.

De Access Control System Viewer is een OpsCenter-invoegtoepassing die communicatie en gegevensuitwisseling mogelijk maakt van verschillende toegangscontrolesystemen naar het VideoXpert-systeem. Een servercomponent, een toegangscontroleserver genaamd, communiceert rechtstreeks met het toegangscontrolesysteem en geeft informatie door aan de toegangscontrolesysteemviewer terwijl gebeurtenissen worden doorgegeven tussen het toegangscontrolesysteem en VideoXpert.

De applicatie is ook beschikbaar als software only.


Milestone Husky X2 series

Milestone Husky X2 series

De X2 is een all in one NVR die standaard uitgerust is met een POE switch en standaard is voorzien van 8 camera licenties op basis van Essential +.

De recorder is eveneens uitgerust met een I/O module voor koppelingen met andere systemen zoals bvb uw alarmsysteem.

Gegarandeerde opname van 550Mbit/s recording stream.

Eveneens verkrijgbaar in 16 kanalen.


Milestone Husky X8 series - built to perform

Milestone Husky X8 series - built to perform

De X8 is een NVR specifiek voor de high end markt. Deze NVR biedt een bewezen capaciteit tot minstens 300 camera's (inclusief gebruik van de GPU op de ingebouwde intel GPU.

Het geheel is redundant uitgevoerd, zodat een continue werking gegarandeerd blijft.

Supporteerd tot 112 TB raw storage.


HD-NVR3-VAL-6TB-EU

HD-NVR3-VAL-6TB-EU

HD NVR3 Value 1U Rack Server met 6TB HDD

De Avigilon HD NVR3 Value Server, heeft vooraf geinstalleerde en geconfigureerde Avigilon Control Center Server Software voor maximale prestaties en betrouwbaarheid en is makkelijk te integreren in elke videobewakingssysteem. NVR Value Servers kunnen maximaal 256Mbps inkomende data verwerken en er kunnen maximaal 128 camera's op geregistreerd worden.
NVR3 servers zijn niet geschikt voor ACC Client software, deze dient op een apart werkstation geinstalleerd te worden.