Dahua DSS PRO software

DSS Pro, uitgebreide en uitbreidbare Dahua VMS, is een flexibel, schaalbaar, betrouwbaar en krachtig centraal beheer systeem.

Met client-serverarchitectuur biedt DSS Pro centraal beheer, informatie-uitwisseling, handig verbinding en multi-service samenwerking.

Het bied basisfuncties zoals beheer van gebruikersrechten, apparaat beheer, alarmbeheer, centrale opslag, videowall en kaarten, toegangscontrolefuncties zoals personeel beheer, video-intercom, aanwezigheid en toegangscontrole en AI-functies zoals gezichtsherkenning, ANPR, mensen tellen en objectdetectie.

Het integreert ook dergelijke add-ons als business intelligence en traffic. DSS Pro kan worden toegepast voor vele beveiligingsoplossingen.

Service
• Central Management Service (CMS)
• Device Management Service(DMS)
• Storage Service (SS)
• Media Transmission Service (MTS)
• Auto Register Service (ARS)
• Alarm Dispatch Service(ADS)
• Picture Transfer Service (PTS)
• Object Storage Service (OSS)

 Client
• Windows and Mac PC Client
• DSS Mobile 2
• DSS Mobile for VDP


PELCO VideoXpert video management system

Video management systemen zijn vaak complex - een complexiteit die vaak de gebruikerservaring benadeelt, wat resulteert in een complexe leercurve en vaak een misplaatste focus.

VideoXpert is different.


Een intuïtief design en een eenvoudig te bedienen GUI die moeiteloos geeft wat nodig is, wanneer het nodig is, waardoor security professionals snel kunnen anticiperen waar het nodig is.

VideoXpert kan worden uitgebreid met third party integraties.

Het VideoXpert Video Management System levert het gebruiksgemak, de betrouwbaarheid en de prestaties die u vraagt.


Avgilion Control Center software ACC7

ACC software is een easy to use video management software platform dat de werkwijze optimaliseert van hoe security professionals alles beheren en hoe ze reageren met high definition video.

De software zal op een efficiente manier high definition video opslaan en op een intelligente manier de storage en bandbreedte beheren via HDSM (high definition stream management).

De laatste versie beschikt over een intuitieve interface met geavanceerde functies zoals Appereance search, video analytics en unusual motion detection aan de hand van deep learning artificial intelligence.

Eenvoudig opzoekingen doen op basis van een persoon of een voertuig, of het detecteren van ongewone situaties. 

Wat is er nieuw in versie 7?

Focus of Attention is een nieuwe functionaliteit die ideaal is voor situaties met bewakingsagenten. Met deze functie wordt het eenvoudiger om tientallen camera's te observeren. Deze functie zorgt voor een overzicht van uw camera's en vermeld situaties van bvb video analytics of motion detection.


Milestone XProtect video management software

Milestone XProtect video management software (VMS) is een open platform dat merkonafhankelijk camerabeelden gaat beheren, opnemen en weergeven.

Optioneel heeft U ook de mogelijkheid om systemen te integreren, zoals toegangscontrole, video analytics, inbraakbeveiliging, ….

Van kleine systemen tot zeer grote systemen, Milestone heeft een oplossing voor elke situatie.

Elke versie van Milestone beschikt over gratis client software, webbrowser en smartphone of tablet connectiviteit.