Dahua SMD technologie, beveilig je eigendom met intelligente camera's

Dahua SMD technologie,  beveilig je eigendom met intelligente camera's

Een veelvoorkomend probleem van traditionele bewegingsdetectie is vals alarm dat wordt veroorzaakt door irrelevante objecten als dieren, bladeren en door licht en weersomstandigheden. Wanneer een camera is uitgerust met SMD worden deze problemen voorkomen. Met een nauwkeurigheid van 97% filtert SMD effectief nodeloos alarm. Zodra een object een bewaakt gebied binnengaat, filtert de nieuwe IP-camera alle irrelevante objecten. Ondertussen kan de camera op basis van Deep-Learning algoritmes mensen en voertuigen classificeren en indien nodig realtime een alarm activeren.

Bovendien ondersteunt de geavanceerde AI het snel zoeken naar targets vanuit opgenomen video's om mensen en voertuigen te extraheren en classificeren uit enorme hoeveelheden data. Eindgebruikers kunnen opgenomen beelden van mens en voertuig eenvoudig traceren en analyseren. Op deze manier kan veel tijd worden bespaard bij het traceren van specifieke gebeurtenissen. Vanuit de overzichtelijke interface kunnen gebruikers de functie voor het classificeren van mensen en voertuigen eenvoudig inschakelen. Het systeem ondersteunt ook Real-time Alarm Push in WEB en DMSS.

De bovenstaande functies zijn praktisch en kostenbesparend, waardoor SMD een ideale IP-oplossing is voor kleine en middelgrote projecten waar gebruikers behoefte hebben aan een intelligent camerasysteem.


Avigilon Video Analytics

Avigilon Video Analytics

Avigilon biedt slimme analytics oplossing door gebruik te maken van high definition video analytics met patern gebaseerde algoritmes. De software beschikt over de mogelijkheid om aan de hand van teach by example uw analytics zelf verder af te stellen.

De analyse gebeurt in de camera zelf, waardoor de workload voor de analyse geen extra belasting geeft op de centrale server.

Op basis van een anallytics event kunnen we een push notificatie activeren, of een contact sturen naar uw alarmsysteem.

Deze techniek wordt al vaak toegepast bij hoog risicoklanten, zodat er al een detectie is nog voor er iemand aan uw eigendom komt.

De Avigilon H5A camera beschikt over de nieuwste generatie videoanalysetechnologie die meer objecten met grotere nauwkeurigheid kan detecteren, zelfs in drukke omstandigheden, zowel als stilstaande als bewegende objecten, waardoor gedetailleerde informatie wordt verstrekt over wat er op uw site gebeurt, zodat u de juiste actie kan ondernemen.


S360-box

S360-box

DE SECURY360 OPLOSSING. HET IS GEEN MAGIE. HET IS INNOVATIE.

Onze geavanceerde S360-box werkt als een intelligent alarmpaneel dat de transformatie van elk camerabewakingssysteem naar een proactieve perimeterdetectieoplossing mogelijk maakt. Het biedt hoogwaardige hardware die VMS-systemen zoals Nx kan ondersteunen zonder extra pc's nodig te hebben. Onze box-software is compatibel met een breed scala aan camera's - ze hoeven niet eens "slim" te zijn. Zolang ze maar high definition zijn, kun je aan de slag! Bovendien verbruikt de S360-box zeer weinig bandbreedte, omdat het slechts 10 seconden clips naar de controlekamer verzendt.