Next generation Illumination

Next generation Illumination

Raytec introduceert de nieuwe VARIO2-reeks infrarood en witlicht spots. Vario2 is de opvolger van de succesvolle en bekroonde Vario-reeks en reikt dankzij de nieuwe Platinum Elite SMT LED technologie verder dan ooit.

Met de introductie van deze nieuwe lijn bereikt IR verlichting afstanden tot 500 meter met één enkele spot. Met features als HRT (Hot Spot Reduction Technologie), verwisselbare lenzen, instelbare schemerlicht schakelaar met volgend uitgangscontact, LED status indicator en de optionele afstandsbediening, laat Raytec de concurrentie mijlenver achter zich. Alle Vario2 spots worden standaard geleverd met lenzen met openingshoeken van 10°, 35° en 60°. Lenzen met openingshoeken van 80° en 120° zijn apart leverbaar.


IR LED verlichting of witlicht LED verlichting

IR LED verlichting of witlicht LED verlichting

U kan uw camerabeveiliging uitbreiden met IR LED verlichting of met witlicht LED verlichting. Deze verlichting kan op verschillende manieren worden ingeschakeld, of zelfs worden geintegreerd in uw centrale Milestone software.

Externe verlichting is nog steeds efficienter dan ingebouwde LED verlichting, en waarom?

De IR led’s trekken de aandacht van kleine insecten die dan voor uw camerabeeld komen circuleren, en deze insecten trekken dan nog eens de spinnen aan die maar al te graag een web gaan bouwen voor uw cameralens.


Raytec wit licht

Raytec wit licht

Raytec VAR-w4-1, vandaalbestendige Vario witlicht LED-spot, met verwisselbare lenzen voor verschillende openingshoeken: 10° x 90 meter, 35° x 55 meter (default) of 60° x 30 meter, 12/24 VAC/VDC