AP7803 AEOS Blue deur controller

De AP7803 is een uiterst krachtige en kostenefficiënte deurcontroller. De ruim bemeten rekenkracht in combinatie met slimme software componenten maakt het mogelijk om met één module alle mogelijkheden van het AEOS platform te benutten.

Zijn veelzijdigheid maakt deze deurcontroller zowel geschikt voor gebruik in nieuwe installaties, als ter vervanging van bestaande toegangscontrolesystemen.

AP7003 AEOS BLUE door interface

De AP7003 is een aantrekkelijke uitbreiding op de AP7803. Deze scherp geprijsde deurinterface profiteert van de intelligentie van de AP7803 door gebruik te maken van de RS485 bus. Hierdoor ontstaat maximale vrijheid in ontwerp en is bovendien hergebruik van bestaande bekabeling mogelijk.

Kenmerken

 • Aantrekkelijke uitbreiding op de AP7803
 • Maakt bustopologie mogelijk
 • Voorkomt desinvestering

AP7031 Input - output module

De AP7031 is een aantrekkelijke uitbreiding op de AEOS Blue lijn. De scherp geprijsde I/O interface is ontworpen om een antwoord te geven op de meest uiteenlopende integratievraagstukken. De AP7031 is daardoor geschikt voor veel verschillende toepassingen.

AP7021 Power supply

De AP7021 is een aantrekkelijk geprijsde voeding die geschikt is om meerdere AEOS Blue modules van stroom te voorzien. De vormgeving maakt bovendien dat de AP7021 zich perfect laat combineren met de overige AEOS Blue modules waarbij de
DIN rail bevestiging zorgt voor optimaal installatiegemak.
 
 • Krachtige 4,5A voeding
 • Elegante behuizing
 • Eenvoudig te installeren

Convex reader

Convexs lezers zorgen ervoor dat klanten met een toegangscontrolesysteem probleemloos naar MIFARE of DESFire technologie kunnen migreren. Alle Convexs lezers zijn beschikbaar als opbouw- en inbouwset (speciaal voor in
wandcontactdozen).

 • Unieke combinatie van kaartlezertechnologiën
 • Geschikt voor alle gangbare toegangscontrolesystemen en technologiën
 • Voor binnen- en buitengebruik

Invex reader

De Invexs lezers combineren een modern design met geavanceerde functionaliteit. Dankzij de unieke “multiple reader”- technologie kunnen de lezers gelijktijdig meerdere soorten kaarttechnologieën verwerken. Dit is waardevol bij een migratieproces of wanneer een bedrijf een mix van verschillende kaarttechnologieën gebruikt.

 • Modern design, optioneel met keys
 • Geschikt voor alle gangbare toegangscontrolesystemen en technologiën
 • Voor buitengebruik en bestand tegen extreme kou en warmte
 • Meerdere output protocollen

Nedap uPass Access Reader

Handsfree toegangslezer die badges leest tot een afstand van 2 meter. Let op: externe voeding vereist voor deze lezer. Stroomopname : 1A bij 12VDC, 0.5A bij 24VDC.

uPASS Access is een revolutionaire UHF lezer voor hands-free toegang tot gebouwen. De uPASS Access leest toegangsbadges op een afstand tot 2 meter (6 feet) en is de perfecte oplossing voor deuren die gemak en beveiliging vereisen. Deze ultra kleine lezer past op deurposten in ieder interieur en kan makkelijk worden geïntegreerd met elk type beveiligingsysteem. Afmetingen: 150 x 50 x 40 mm. Key features: -Leest consistent op een afstand tot 2m [6 ft] -Werkt met passieve UHF kaarten -EPC Gen 2 verenigbaar -Gepatenteerde antenne technologie -Klein, slank deurpost formaat design -IP65 bepaalde behuizing -Ondersteunt industrie communicatie normen -Kan worden gecombineerd met de laatste kaart technologieën

Nedap uPass Reach reader

De uPASS Reach biedt een long range identificatie van het voertuig tot 4 meter [12 ft] met behulp van de nieuwste UHF technologie. Op basis van de batterij-vrij, passieve technologie, biedt de uPASS Reach lezer u een kosteneffectieve en duurzame oplossing voor toeganscontrole. De uPASS Reach lezer is ontworpen voor het gebruik van toegangscontrole in residentiële en commerciële toepassingen, zoals: afgeschermde terreinen, flatgebouwen, parkeerplaatsen. Afmetingen : 200 x 220 x 45mm.

Nedap uPass Target Reader

De uPASS Target biedt een long range identificatie van het voertuig tot 10 meter met behulp van de nieuwste UHF technologie. Op basis van de batterij-vrij, passieve technologie, biedt de uPASS Reach lezer u een kosteneffectieve en duurzame oplossing voor het toeganscontrole. De uPASS Target lezer is ontworpen voor het gebruik van toegangscontrole in residentiële en commerciële toepassingen, zoals: afgeschermde terreinen, flatgebouwen, parkeerplaatsen. Afmetingen : 286 x 285 x 78 mm. Muur montage set (artikelnummer Nedap 9984364) in inbegrepen.

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Tijdens kantooruren
 • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Securitas Alert Services
 • +32 2 252 70 27