NET2 plus controller

NET2 plus controller

De Net2 plus controle-eenheid kan worden aangesloten op de centrale beheer-pc m.b.v. een RJ45 stekker op een standaard TCP/IP Ethernet-netwerk. Dit resulteert in een veel grotere flexibiliteit voor de installatiemogelijkheden op locaties met een LAN/WAN-netwerk. Eén Net2 plus controle-eenheid kan als de netwerkinterface voor een LAN fungeren en ook een aangesloten RS485 busnetwerk van andere Net2 plus of Net2 classic eenheden starten, zodat een aparte converter van TCP/IP naar RS485 niet meer nodig is. De Net2 Plus controllers hebben twee lezer ingangen zodat er ook duidelijk onderscheidt is tussen de IN en de UIT lezer. De Net2 plus deurcontroller kan 1 deur (relais) bedienen. 


NET2 I/O module

NET2 I/O module

De Net2 I/O module heeft 4 ingangen en 4 relais uitgangen voorzien van wisselcontacten. De I/O module word rechtstreeks aangesloten op het LAN/WAN netwerk via de onboard RJ45 aansluiting. I/O modules kunnen overal in een gebouw worden geplaatst. Inputs en outputs worden aangestuurd door de Net2 software d.m.v. Triggers en acties. De I/O module is leverbaar als printplaat, in een kunststof behuizing of gemonteerd in een kunststof behuizing met een 12V 2A voeding. De relais contacten van een I/O module kunnen belast worden tot 230VAC 13A.


NET2 ANPR kit

NET2 ANPR kit

Paxton ANPR kit 1 bestaande uit de Net2 Lite software, een Net2 Plus controller in kunststof behuizing met 12V/2A voeding en een Hikvision ANPR camera (HIK DS-2CD4A26FWD-IZSWG/P(2.8-12mm)).

De ANPR camera kan middels de 26 bit Wiegand interface op de Net2 Plus deurcontroller worden aangesloten. De kenteken nummers worden één op één ingevoerd bij de kaarthouder in de Net2 Lite of Net2 Pro software.


Paxton 477-600-NL Paxton, Net2Air bridge, Ethernet, PoE.

Paxton 477-600-NL Paxton, Net2Air bridge, Ethernet, PoE.

De Net2Air bridge maakt gebruik van Paxton Net2Air draadloze technologie om te communiceren met de Net2 software van Paxton.

De Net2Air Ethernet bridge is het draadloze communicatiepunt tussen de computer waarop Net2 software is geïnstalleerd en draadloze controle units zoals de PaxLock Pro of Net2 Nano.

De Ethernet bridge wordt aangesloten op het netwerk en wordt gevoed door PoE, wat betekent dat u maar één kabel hoeft te gebruiken.

De Net2Air bridge is eenvoudig aan een systeemplafond te bevestigen, waardoor u een optimaal bereik kunt behalen zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van de locatie.

De Net2Air bridge is tevens geschikt voor wandmontage. Doordat de status LED's zich aan de buitenzijde bevinden kunt u eenvoudig de status van de bridge aflezen.


P50 multi format reader

P50 multi format reader

Paxton P50 Multiformat lezer. Samenvatting van de formaten die gelezen kunnen worden, Mifare® CSN, Mifare® DESFire EV1 CSN, Hitag1, Hitag2, EM4100 en alle Paxton kaarten en tags.

De lezer kan meerdere formaten lezen en daardoor met verschillende soorten toegangskaarten en of tags worden gebruikt, o.a. het Mifare® Classic protocol ISO 14443A. De bedrading van de lezer staat op het label van de controle unit uitgelegd. Vermijd het plaatsen van de lezers op metalen achtergronden daar dit het leesbereik sterk zal doen dalen. De kabel steekt vanuit het midden van de lezer naar achteren, waardoor het erg gemakkelijk is om nauwkeurig te boren en de lezer te monteren. Er is er ook een Multi formaat desktop lezer en energielezer beschikbaar. 


Desktop reader USB

Desktop reader USB

Paxton USB Desktop lezer met keyboard output. Desktop Multi technologie lezer. Plug and Play.

USB v1.1. USB keyboard emulator. Hitag2 en EM4100 compatibel. De USB desktop lezer wordt direct verbonden aan een standaard USB poort. Eenvoudig in de USB poort in te pluggen. Geen enkele andere verbindingen zijn nodig. De lezer zal als een standaard input element gedetecteerd worden. Wanneer een compatibele kaart gepresenteerd wordt aan de desktop lezer zal het kaartnummer in Windows weergegeven worden als standaard alfanumerieke aanslagen.


Marine reader

Marine reader

Paxton proximity marine lezer kan gebruikt worden met de Switch2 en Net2 systemen. De behuizing is gemaakt uit marine RVS en is ideaal voor de marine en andere barre omgevingen.

De lezer is voorzien van een blauwe achtergrondverlichting om de zichtbaarheid te optimaliseren. De marine lezer wordt op de muur bevestigt via de achterplaat en de meegeleverde bevestigingen. Bij een geldige toegang knippert de lezer groen, bij ongeldige toegang kinippert de lezer rood. De rest van de tijd is de lezer continu blauw verlicht. De blauwe achtergrondverlichting kan uitgeschakeld worden of de sterkte ervan kan aangepast worden m.b.v. de meegeleverde kaart voor de achtergrondverlichting. 


Paxton 900-100BL-NL Packlock pro voor binnengebruik

Paxton 900-100BL-NL Packlock pro voor binnengebruik

Paxton Net2 PaxLock Pro - Euro, intern, zwart. Paxton Net2 PaxLock is een batterijgevoed toegangscontrolesysteem dat voorzien is van een Paxton multi-format kaatlezer. Zwarte uitvoering en geschikt voor binnendeuren met doornmaat van minimaal 55mm en PC maat 72mm of 92mm. Werkt alleen op deuren met een deurslot dat voorzien is van patentgaten !

  • Verkrijgbaar in witte of zwarte uitvoering
  • Compatibel met offline en online net2 oplossing
  • levensduur batterij: 55.000 handelingen

Paxton 900-200WT-NL Paxlock pro voor buitengebruik

Paxton 900-200WT-NL Paxlock pro voor buitengebruik

Paxton Net2 PaxLock Pro - Euro, extern, wit. Paxton Net2 PaxLock is een batterijgevoed toegangscontrolesysteem dat voorzien is van een Paxton multi-format kaatlezer. Witte uitvoering en geschikt voor buitendeuren met doornmaat van minimaal 55mm en PC maat 72mm of 92mm. Werkt alleen op deuren met een deurslot dat voorzien is van patentgaten !

  • Verkrijgbaar in witte of zwarte uitvoering
  • Compatibel met offline en online net2 oplossing
  • levensduur batterij: 55.000 handelingen