Vanderbilt PP500-COTAG of EM-PROX

Vanderbilt Heavy-duty kaart-lezer Cotag met geïntegreerd keypad. Geschikt voor SiPass Entro, SiPass Integrated en de SPC alarmpanelen.

Leest de Unieke Cotag kaarten en sleutels (zowel passief als actief) van Vanderbilt, die ultiem gemak en kosten efficientie bieden, ook verkrijgbaar voor EM4102 kaarten (eveneens gekend als Miro 125kHz.). De lezer heeft een maximum leesbereik van 12 cm met een actieve kaart en tot 3 cm met een passieve kaart. Hij bezit een positie indicatie LED en een verlicht toetsenbord waardoor het makkelijk te gebruiken is op donkere plaatsen. Hij bezit eveneens een sabotage schakelaar voor een hogere beveiliging. Bij het gebruik van de BC-Link kunnen twee van deze lezers worden ge‹nstalleerd om zowel de ingang als de uitgang te gebruiken op dezelfde controller. Een bijkomend voordeel van BC-Link is dat hij online status controle ondersteund. Compatibel met SPC, SiPass Entro, SiPass Integrated interface naar BC-Link controller en clock/data of Wiegand. Voeding: 12 tot 24VDC. Stroomverbruik: 39mA/12VDC en 23mA/24VDC. Voorzien van sabotageschakelaar. Cotag kaarttechnologie. Kaart compatibiliteit IB911, IB928, IB958, IB958M, IB981 & IB968. RVS toetsenbord 0-9 en A, B. Werkingstemperatuur: - 30°C tot + 50°C. IP54 classificatie, binnen en/of buiten te gebruiken. Gegoten metalen behuizing met roestvrij stalen toetsen en veiligheidsslot. Kleur: Grijs. Afmetingen (BxHxD) 80x140x40mm. Gewicht 1.35 kg. Ce keuring.


Vanderbilt ACTpro MF 1030E

Vanderbilt ACT Mifare kaartlezer. Leest het nummer uit een sector of het serienummer van een Mifare kaart (instelbaar) en is voorzien van een Clock/Data en Wiegand uitgang.

De lezer heeft een mooie slanke en compacte uitstraling die in veel omgevingen toepasbaar is. Kleur antraciet. Voor binnen- en buitengebruik (IP67). Bedrijfstemperatuur -10°C tot +50 °C. Voedingsspanning 12 tot 24 VDC. Afmetingen 36mm x 108mm x 13mm (bxhxd). Uitvoering met 3m aangegoten kabel die verlengd kan worden met Belden 9404 of gelijkwaardig. De maximale afstand tussen de kaartlezer en de ACT365 ACU is 100m.


Vanderbilt ACTpro MF 1050E

Vanderbilt ACT Mifare kaartlezer met PIN code (kaart of kaart & PIN). Leest het nummer uit een sector of het serienummer van een Mifare kaart (instelbaar) en is voorzien van een Clock/Data en Wiegand uitgang.

De lezer heeft een robuuste uitstraling die in veel omgevingen toepasbaar is. Kleur antraciet. Voor binnen- en buitengebruik (IP67). Bedrijfstemperatuur -10°C tot +50 °C. Voedingsspanning 12 tot 24 VDC. Afmetingen 100mm x 110mm x 35mm (bxhxd). Uitvoering met schroefterminal. Toe te passen kabel is Belden 9404 of gelijkwaardig. Maximale afstand tussen de kaartlezer en de ACT365 ACU is 100m.


ANPR Access camera NEDAP

De ANPR Access is speciaal ontwikkeld voor een voertuigtoegang waarbij geen transponders kunnen worden gebruikt. De camera is eenvoudig te integreren in bestaande toegangscontrole- systemen met behulp van Wiegand communicatie en is daarom ideaal voor toegang tot parkeerterreinen, voor het monitoren van verkeer in steden en voor installaties met tijdelijk of incidenteel gebruik.

De LPR-camera van de ANPR Access legt nummerplaten van voertuigen vast die maximaal 60 kilometer per uur rijden.


ANPR Acces camera Full HD

Automatische nummerplaat HD herkenningscamera met Wiegand Interface Module. Speciaal voor Belgische kentekens.

De ANPR Access HD is een kentekenplaat lezer met Wiegand communicatie. De Nedap nummerplaat reader is een alles in een camera met High Definition camera, analyzer en high power IR schijnwerper. De ANPR lezer heeft processing software aan boord ingebed. De nummerplaat lezer is standaard met RS485 en Ethernet communicatie-interfaces gekenmerkt. De ANPR Access HD bestrijkt bijna alle Europese landen en heeft een breed overzicht van de hele wereld landen ter ondersteuning van een groot scala aan IR-reflecterende kentekenplaten. Het gebruik van een HD-sensor in combinatie met het hoge vermogen IR, maakt het lezen van meer complexe nummerplaten in meer uitdagende omstandigheden en vanuit een breder bereik. Belangrijkste kenmerken: - Automatische nummerplaat lezen - Alles in één systeem - 6 High Power IR Leds - High Definition CCD sensor - Alle Europese kentekens opgenomen - Wereldwijd landen beschikbaar - actieradius 4 tot 10 meter [12 - 33 ft] - Eenvoudige gebruiker configuratie door een web-interface - Ondersteunt identificatie van ADR gevaar nummers - 4GB intern multifunctionele opslag - digitale I / O IP65, Voeding 24VDC, 7W. Afmetingen camera: 221 x 131 x 126mm. Wordt geleverd inclusief Wiegandinterface. Let op: voedingen worden niet mee geleverd.


Vanderbilt ACTpro MF 1030PM

Vanderbilt ACT Mifare kaartlezer. Leest het nummer uit een sector of het serienummer van een Mifare kaart (instelbaar) en is voorzien van een Clock/Data en Wiegand uitgang.

De lezer dient ingebouwd te worden in bijvoorbeeld een (intercom)zuil. Kleur zwart met RVS frame. Voor binnen- en buitengebruik (IP67). Bedrijfstemperatuur -10°C tot +50 °C. Voedingsspanning 12 tot 24 VDC. Afmetingen 58mm x 63mm x 23mm (bxhxd). Uitvoering met schroefterminal. Toe te passen kabel is Belden 9404 of gelijkwaardig. De maximale afstand tussen de kaartlezer en de ACT365 ACU is 100m.


Nedap MACE reader met barcodereader

Nedap Lezer om te gebruiken met MACE App. Ondersteunt QR-codes, Bluetooth, NFC, Mifare en proximitykaarten. Inclusief muurmontage set (9984364). Afmetingen 150×50×40mm.

Deze lezer werkt met een App op een Android of iPhone telefoon, dit door Bluetooth low energy (2-15mter), maar ook leest de lezer diverse Mifare-, QR-codes, NFC- en proximitykaarten. Twee LED-ingangen (Rood/Groen) buzzer stuuringang en sabotage uitgang. Wiegand output is instelbaar, RS485 en clock&data. Waterdicht, voldoet aan IP65