ANPR Access camera NEDAP

De ANPR Access is speciaal ontwikkeld voor een voertuigtoegang waarbij geen transponders kunnen worden gebruikt. De camera is eenvoudig te integreren in bestaande toegangscontrole- systemen met behulp van Wiegand communicatie en is daarom ideaal voor toegang tot parkeerterreinen, voor het monitoren van verkeer in steden en voor installaties met tijdelijk of incidenteel gebruik.

De LPR-camera van de ANPR Access legt nummerplaten van voertuigen vast die maximaal 60 kilometer per uur rijden.


ANPR Acces camera Full HD

Automatische nummerplaat HD herkenningscamera met Wiegand Interface Module. Speciaal voor Belgische kentekens.

De ANPR Access HD is een kentekenplaat lezer met Wiegand communicatie. De Nedap nummerplaat reader is een alles in een camera met High Definition camera, analyzer en high power IR schijnwerper. De ANPR lezer heeft processing software aan boord ingebed. De nummerplaat lezer is standaard met RS485 en Ethernet communicatie-interfaces gekenmerkt. De ANPR Access HD bestrijkt bijna alle Europese landen en heeft een breed overzicht van de hele wereld landen ter ondersteuning van een groot scala aan IR-reflecterende kentekenplaten. Het gebruik van een HD-sensor in combinatie met het hoge vermogen IR, maakt het lezen van meer complexe nummerplaten in meer uitdagende omstandigheden en vanuit een breder bereik. Belangrijkste kenmerken: - Automatische nummerplaat lezen - Alles in één systeem - 6 High Power IR Leds - High Definition CCD sensor - Alle Europese kentekens opgenomen - Wereldwijd landen beschikbaar - actieradius 4 tot 10 meter [12 - 33 ft] - Eenvoudige gebruiker configuratie door een web-interface - Ondersteunt identificatie van ADR gevaar nummers - 4GB intern multifunctionele opslag - digitale I / O IP65, Voeding 24VDC, 7W. Afmetingen camera: 221 x 131 x 126mm. Wordt geleverd inclusief Wiegandinterface. Let op: voedingen worden niet mee geleverd.


Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Securitas Alert Services
  • +32 2 252 70 27