Academie Ekeren kiest voor Waasland Security

20 feb 2018
Scholen

Deze week kregen we het positieve nieuws dat het project voor plaatsen van branddetectie in de Academie Ekeren aan Waasland Security werd gegund.

Het project betreft het vervangen van een bestaande branddetectiecentrale naar een nieuw analoog systeem van Panasonic. In opdracht van Stedelijk Onderwijs starten we de komende weken met de uitrol van dit project.

In de Academie is iedereen welkom om muziek en woord in een creatieve en prikkelende omgeving te komen beleven.  De leraars-kunstenaars  delen hun artistieke passie graag met hun leerlingen. Ze helpen hen hun talent te ontdekken en  de kunstenaar in henzelf naar boven te halen:  je uitleven op het toneel, musiceren in een orkest, een rockband of een koor, zelf een boek of een song schrijven, alles uit je lichaam, instrument of stem halen… Kunst begrijpen, beleven en uitdragen. Ons aantrekkelijke gebouw is dé plek waar de  Academie en het cultuurcentrum Ekeren,  verenigingen en dagscholen uit de buurt elkaar ontmoeten en stimuleren.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21