20 februari 2018
Academie Ekeren kiest voor Waasland Security

Het project betreft het vervangen van een bestaande branddetectiecentrale naar een nieuw analoog systeem van Panasonic. In opdracht van Stedelijk Onderwijs starten we de komende weken met de uitrol van dit project.

In de Academie is iedereen welkom om muziek en woord in een creatieve en prikkelende omgeving te komen beleven.  De leraars-kunstenaars  delen hun artistieke passie graag met hun leerlingen. Ze helpen hen hun talent te ontdekken en  de kunstenaar in henzelf naar boven te halen:  je uitleven op het toneel, musiceren in een orkest, een rockband of een koor, zelf een boek of een song schrijven, alles uit je lichaam, instrument of stem halen… Kunst begrijpen, beleven en uitdragen. Ons aantrekkelijke gebouw is dé plek waar de  Academie en het cultuurcentrum Ekeren,  verenigingen en dagscholen uit de buurt elkaar ontmoeten en stimuleren.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons