09 september 2019
ACTPro Toegangscontrole, de sleutel tot succes

ACTpro van Vanderbilt is een toegangscontrole systeem dat bij installatie binnen enkele minuten operationeel is. De benodigde software is al voor geïnstalleerd op de TCP/IP deurcontroller. Deze kan worden benaderd via een ingebouwde web interface. Het installeren van verdere software is overbodig, waardoor tijd en kosten worden bespaard. De webserver kan worden benaderd met de meest gebruikte web-browsers zoals Chrome, Internet Explorer, Firefox en Safari.

De TCP/IP deurcontroller die als "master" fungeert, is geschikt voor één deur en kan worden uitgebreid met 31 RS-485 deurcontrollers, zodat een systeem van maximaal 32 deuren kan worden gemaakt, met een in- en uit lezer per deur. De master controller heeft geheugen voor 60.000 kaarthouders, 1.000 gebruikersgroepen, 1.000 deurgroepen en 250 tijdzones. Verder kunnen er onder andere vakantiedagen en een AntiPassBack functie worden ingesteld. Men kan het systeem verder nog uitbreiden met ACT Enterprise en vervolgens integreren met Vanderbilt SPC inbraak, Assa Abloy Aperio, Hikvision, Milestone, de Mobile App en nog heel veel meer.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons