Alremko uit Temse kiest voor Waasland Security

11 okt 2018
Camerabewaking

Alremko, de specialist in het Waasland voor auto onderdelen of onderdelen voor oldtimers kiest voor camerabewaking van Waasland Security.

In 1986 heeft Eric Manteleers bvba Alremko opgericht. Gestart in een oud schuurtje, heeft hij samen met zijn echtgenote Maryse De Mont, de zaak stelselmatig opgebouwd tot een vaste waarde in het Waasland. Al snel barstte het gebouwtje uit zijn voegen, uitbreiding drong zich dus op en in 1991 werd besloten een nieuw en groter magazijn te bouwen.

In 2012 nam hun zoon Thomas de beslissing om mee in de zaak te stappen om zodoende de klanten nog beter te kunnen bedienen.

Ook liefhebbers van oldtimers kunnen bij Alremko terecht

De zaak Auto-onderdelen Alremko is gelegen in het groene Tielrode. Ze zijn natuurlijk ook steeds bijzonder gemakkelijk te bereiken vanuit de driehoek Sint-Niklaas, Temse, Hamme en beschikken over een ruime parking voor het cliënteel.

Auto-onderdelen Alremko biedt alle auto-onderdelen aan voor zowel voor professionele klanten als particulieren, openbare diensten en industrie. Ook liefhebbers van oldtimers kunnen er terecht. Herbeleggen van remmen gebeurt in eigen werkplaats.

Meer informatie is beschikbaar op hun website.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21