22 februari 2018
Atelier Rebul kiest voor Waasland Security

Atelier Rebul vertrouwde de beveiling voor de nieuwe winkels in Belgie toe aan Waasland Security. De prachtige winkels zijn gelegen in Antwerpen, Brugge, Wijnegem, Hasselt, Gent en Charleroi. De winkels werden allemaal uitgerust met SPC inbraakpanelen en Dahua camerabewaking.

Atelier Rebul ontwikkelt en produceert parfums en huidverzorgingsproducten volgens de filosofie van de Franse apotheker Jean Cesar Reboul, die teruggaat tot 1985.

De beste plantextracten uit de natuur in combinatie met erkende farmaceutische methodes waar kwaliteit hand in hand gaat met het continu verbeteren van de producten is het recept van Atelier Rebul. Bovendien krijgen de klanten een doorgedreven service, algemeen gezondheidsadvies en begeleiding over hoe de producten te gebruiken. Alle producten zijn bovendien parabenenvrij.

Op 8 mei opende in Kopenhagen (Denemarken) de eerste flagshipstore in Europa. Atelier Rebul heeft nog meer internationale ambities en wil in de komende twee jaar een tiental winkels in de Benelux openen.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons