Atelier Rebul kiest voor Waasland Security

22 feb 2018
Retail

Atelier Rebul vertrouwde de beveiling voor de nieuwe winkels in Belgie toe aan Waasland Security. De prachtige winkels zijn gelegen in Antwerpen, Brugge, Wijnegem, Hasselt, Gent en Charleroi. De winkels werden allemaal uitgerust met SPC inbraakpanelen en Dahua camerabewaking.

Atelier Rebul ontwikkelt en produceert parfums en huidverzorgingsproducten volgens de filosofie van de Franse apotheker Jean Cesar Reboul, die teruggaat tot 1985.

De beste plantextracten uit de natuur in combinatie met erkende farmaceutische methodes waar kwaliteit hand in hand gaat met het continu verbeteren van de producten is het recept van Atelier Rebul. Bovendien krijgen de klanten een doorgedreven service, algemeen gezondheidsadvies en begeleiding over hoe de producten te gebruiken. Alle producten zijn bovendien parabenenvrij.

Op 8 mei opende in Kopenhagen (Denemarken) de eerste flagshipstore in Europa. Atelier Rebul heeft nog meer internationale ambities en wil in de komende twee jaar een tiental winkels in de Benelux openen.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21