13 augustus 2019
Avigilon lanceert ACC7 software platform

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte lancering van Avigilon Control Center (ACC) 7 is aangebroken.

ACC™ 7 is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in het omgaan met en het verkrijgen van situationeel bewustzijn van het video-beveiligingssysteem. Het introduceert Focus of Attention, een cutting-edge gebruikersinterface voor live video bewaking dat gebruik maakt van Avigilon’s self-learning video analytics en Unusual Motion Detection Technology om te bepalen welke informatie belangrijk is en welke info moet worden voorgelegd aan de operatoren. Door gebruikers direct bruikbare informatie te bieden, zorgt het systeem ervoor dat kritieke evenementen niet onopgemerkt blijven - zelfs in systemen met veel camera’s. Dit nieuw en ongezien niveau van proactieve respons is de toekomst van video beveiligingsoperaties. 

ACC 7-software bevat de volgende uitbreidingen:

 Focus of Attention Interface: herdefinieert de ervaring in live videomonitoring. Het helpt de effectiviteit van operatoren te vergroten door een overzicht te bieden van alle evenementen, inclusief Analytic events van Avigilon, Unusual Motion Detection (UMD)-gebeurtenissen, bewegingsgebeurtenissen en alarmen.

  • Licenties: het nieuwe webportal voor licenties biedt partners en gebruikers de mogelijkheid om hun ACC 7-licenties bij te houden en te beheren. Bovendien zijn de ACC 7-licenties vereenvoudigd. Licentiesleutels worden nu gemaakt op basis van het formaat van de opgegeven hoeveelheid op de bestelling.
  • Licht en Dark UI Thema's: Maak uw keuze tussen lichte en donkere thema’s in de gebruikersinterface om de software makkelijker leesbaar te maken in omgevingen met verschillende lichtomstandigheden, zoals donkere video meldkamers.
  • ACM™ - ACC-unificatie: ACC staat operatoren toe om ACM-deurgebeurtenissen en hardware-invoergebeurtenissen te ontvangen, verwerken en ernaar te handelen.

In de brochure “Avigilon Control Center 7 Software” die hier gedownload kan worden wordt een volledig overzicht weergegeven.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons