Belangrijke update van spcconnect service

16 feb 2019
Beveiliging

Op 19 februari wordt SPC Connect bijgewerkt naar versie 2.8. Dit is een belangrijke verbetering voor het SPC Connect-systeem dat de algehele prestaties en schaalbaarheid zal verbeteren. De update is gepland rond 19h en zal een tweetal uur in beslag nemen.

Tijdens deze update is de app niet bruikbaar en zullen er geen notificaties verzonden worden vanuit de app.

Deze update breidt het aantal servers uit dat wordt gebruikt door SPC Connect. Er wordt ook een load-balancer voor FlexC-communicatie toegevoegd. Dit verhoogt de prestaties en de up-time van het SPC Connect-systeem. De update zal naar verwachting twee tot drie uur duren. De server is gedurende deze tijd niet operationeel.

Naast deze belangrijke verbetering, zal er ook een kleine wijziging in de bewerkingen zijn, omdat de laatste keer dat een gebruiker toegang krijgt tot het systeem, niet zal worden opgenomen. Dit heeft op dit moment geen invloed, maar in accounts van één jaar die niet zijn geopend, worden verwijderd. Dit maakt deel uit van een voortdurende herziening van de GDPR-vereisten.

Er zijn aanvullende verbeteringen aangebracht aan de verificatieondersteuning met SPC Connect. Deze update verbetert de prestaties en verificatie van de SPC Connect-server.

Heeft U nog vragen omtrent deze update, aarzel dan zeker en vast niet om ons te contacteren.

Met vriedelijke groeten
Wasland Security
service@waaslandsecurity.be
03 289 83 21

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21