01 december 2017
Coolblue opent nieuw hoofdkantoor in Berchem

Op 1 december opent de snelgroeiende online retailer Coolblue in het gloednieuwe gebouw 5 van het kantorencomplex Post X zijn hoofdkwartier voor België. Het speels ingerichte kantoor telt naast werkplekken ook negen vergaderruimten. De verhuis van de administratie van Wilrijk naar Berchem was dringend nodig want het afgelopen jaar gingen er meer dan 150 werknemers bij Coolblue aan de slag.

Waasland Security verzorgde de inbraak en toegangsbeveiliging voor het nieuwe hoofdkantoor.

Meer dan 130 Coolblue’ers nemen hun intrek op 1.269 m² op de vijfde verdieping van het gebouw dat aan de Antwerpse Ring ligt én op 2 minuten wandelen van Berchem-Station. De locatie is ook vlot per fiets bereikbaar via de fietsostrade F1.

De medewerkers kwamen zelf met ideeën voor de negen eigenzinnige en speelse vergaderkamers die  klinkende namen hebben: Frituur, Sinksenfoor, De Dijk, Donkey Kong, Portal Room, Ardennen, Fotobooth, Holland en de Bond-kamer. Het eindresultaat is een werkplek die creativiteit stimuleert.

Coolblue is in ons land aan een stevige opmars bezig. Meer dan 7.000 mensen solliciteerden de afgelopen 12 maanden. En meer dan 150 medewerkers werden aangeworven.  Op dit moment telt Coolblue in België in het totaal ca 300 werknemers verspreid over de drie fysieke winkels, bij CoolblueBezorgt en in het nieuwe hoofdkantoor. De afdeling CoolblueBezorgt alleen al heeft 100 bezorgers die met de glimlach grote toestellen aan huis leveren, installeren en het gebruik toelichten. Door deze sterke groei verbaast het niet dat de 600 m2 kantoorruimte boven de winkel in Wilrijk – die trouwens op de Boomsesteenweg blijft – uit zijn voegen barstte.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons