Dahua biedt een breed scala aan hoogwaardige monitoren voor beveiliging en commerciële toepassingen.

10 sep 2019
Camerabewaking

Dahua heeft verschillende productlijnen van monitoren en displays. Waasland Security levert van de Dahua monitoren de Light series, de Blade series en de 4K series. In deze productlijnen zijn Full-HD modellen beschikbaar variërend van 22" tot 43" en 4K modellen van 27" tot 55". Alle modellen hebben uitgebreide connectie mogelijkheden voor audio en video en zijn voorzien van een Vesa mount.

Naast de monitoren levert Waasland Security ook de complete lijn van verticale displays van Dahua. Deze opvallende displays zijn ontwikkeld als presentatieschermen en informatiezuilen en kunnen voor veel verschillende doeleinden worden toegepast (showrooms, retail, winkelcentra, luchthavens, enz.). Met deze veelzijdige monitor en display oplossingen van Dahua is er voor elk project een passende oplossing.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21