10 september 2019
Dahua biedt een breed scala aan hoogwaardige monitoren voor beveiliging en commerciële toepassingen.

Dahua heeft verschillende productlijnen van monitoren en displays. Waasland Security levert van de Dahua monitoren de Light series, de Blade series en de 4K series. In deze productlijnen zijn Full-HD modellen beschikbaar variërend van 22" tot 43" en 4K modellen van 27" tot 55". Alle modellen hebben uitgebreide connectie mogelijkheden voor audio en video en zijn voorzien van een Vesa mount.

Naast de monitoren levert Waasland Security ook de complete lijn van verticale displays van Dahua. Deze opvallende displays zijn ontwikkeld als presentatieschermen en informatiezuilen en kunnen voor veel verschillende doeleinden worden toegepast (showrooms, retail, winkelcentra, luchthavens, enz.). Met deze veelzijdige monitor en display oplossingen van Dahua is er voor elk project een passende oplossing.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons