25 januari 2021
Dahua heeft een nieuwe reeks PTZ-domes gelanceerd.

Deze SD5A PTZ-camera's hebben een klein formaat en lichtgewicht structuur en hebben een optische resolutie vanrierend van 25X tot 45X optische zoom en resoluties, variërend van 2MP tot 4K. Ze zijn geschikt voor kleine en middelgrote installaties en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan AI-toepassingen.

Onzichtbare Lens
De camera maakt gebruik van een volledig zwarte en sferische lens die bijna onzichtbaar is voor het menselijk oog vanaf 15 meter afstand. Dit voorkomt dat verdachte personen de bewakingscamera's kunnen ontwijken en verlicht het ongemak van mensen die worden blootgesteld aan bewakingscamera's op openbare plaatsen.

Geluidsarm
Als reactie op het hinderlijke geluid dat wordt gegenereerd wanneer de PTZ-camera draait, maakt de Dahua SD5A PTZ-camera gebruik van een speciale motor die het geluid van de camera aanzienlijk vermindert. Dit ontwerp biedt een ongevoelige en ongestoorde bewaking, waardoor het geschikt is voor stille plaatsen als bibliotheken, musea, galerijen, enz.

AI-gestuurde functies
Net als andere Dahua WizSense -producten zijn de SD5A PTZ-camera's uitgerust met een onafhankelijke AI-chip om gebruikers te voorzien van verbeterde intelligente functies. De camera is gebaseerd op een diepgaand leeralgoritme en combineert perimeterbeveiliging en auto-tracking om een intelligente en nauwkeurige bewaking mogelijk te maken.

Perimeterbeveiliging
Met de functies voor Perimeterbeveiliging kunnen gebruikers een aantal regels instellen voor mensen, voertuigen en objecten, die kunnen helpen bij het detecteren of buitenstaanders proberen om vooraf gedefinieerde gebieden onrechtmatig te betreden.

Zodra een mens of voertuig de door de gebruiker ingestelde waarschuwingslijn betreedt of een object in een bepaald gebied verschijnt/verdwijnt, wordt het alarm geactiveerd en stuurt het systeem een bericht naar de meldkamer. Tegelijkertijd zal de PTZ-camera automatisch het doel volgen en gedetailleerde beelden vastleggen. Dankzij het deep-learning algoritme wordt het aantal valse alarmen sterk gereduceerd. Over het geheel genomen biedt deze functie klanten professionele, intelligente en verfijnde videobewakingsdiensten.

Auto-tracking
Met de AI-aangedreven auto-tracking-functie biedt de PTZ-camera een hoge nauwkeurigheid en flexibele tracking voor verschillende scenario's op verschillende afstanden. De door de camera geregistreerde trajecten van het doelwit kunnen worden gebruikt voor verdere intelligente analyse of kunnen worden bewaard als extra bewijs.

SMD Plus
Op basis van het deep-learning algoritme kan SMD Plus effectief mensen of voertuigen in beeld classificeren. Het filtert valse alarmen die worden veroorzaakt door bladeren, lichten, huisdieren en andere objecten uit, waardoor de nauwkeurigheid van het alarm aanzienlijk wordt verbeterd. Bovendien ondersteunt en verbetert het ook het doorzoeken van opgenomen beelden, waardoor gebruikers de gegevensgeschiedenis van personen en voertuigen sneller kunnen doorzoeken en analyseren.

De Dahua SD5A PTZ-camera biedt met de bovengenoemde kenmerken een kosteneffectieve en praktische oplossing die voorziet in verschillende bewakingsbehoeften - van stille binnenplaatsen voor langeafstandsbewaking tot gevaarlijke gebieden die afschrikking van naderende buitenstaanders en indringers vereisen. 

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons