31 augustus 2020
Dahua lanceert slimme thermische en optische camera in één

Dahua Security Products introduceert de DH-TPC-DF1241 van Dahua. Deze buitencamera heeft een optische en een thermische sensor voor snelle detectie van indringers en brand en visuele verificatie van het alarm.

De camera is te beschouwen als een geavanceerde brand- en inbraakdetector met visuele alarmverificatie. Via de alarmuitgang wordt het alarmsysteem geactiveerd, waarbij via de 4MP-camera is te zien wat het alarm veroorzaakt heeft. De optische camera werkt met een 1/2.7″ CMOS-sensor. De resolutie van het thermische element is 256 x 192 pixels. De beeldhoek is afhankelijk van het gekozen objectief en varieert horizontaal van 24 tot 87,8.

Buitengebruik
Met een beschermingsgraad van IP67 is de camera prima geschikt voor buitengebruik. Dankzij ingebouwde verwarming is het apparaat te gebruiken bij buitentemperaturen tussen de -30 en 60C. De camera behoort tot de WizSense-serie van Dahua en beschikt dan ook over intelligentie waarmee alleen gereageerd wordt op voertuigen en personen. Dankzij de thermische camera werkt het apparaat ook in absolute duisternis. Variabele IR-verlichting zorgt er dan voor dat ook met de optische camera nog iets te zien is. Het optische en thermische beeld kunnen als lagen gelijktijdig worden weergegeven.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons