21 juni 2021
Dahua lanceert WizMind Full-color 2.0

In de WizMind reeks lanceert Dahua de Full-color 2.0 camera's. Dit is een serie van betaalbare, intelligente kleurencamera's die zelfs in de moeilijkste lichtomstandigheden nog heldere kleurenbeelden produceren. 

De eerste camera's die beschikbaar zijn in deze reeks zijn twee 4MP varifocal camera's, dit zijn een dome en een bullet. Beide camera's hebben een 2.7 - 12mm gemotoriseerde varifocal lens en hebben verder onder andere wit licht en WizMind aan boord. In de loop van deze zomer zullen nog verschillende camera's in deze serie worden gelanceerd, waaronder ook 4K camera's en dual lens camera's.

De camera’s integreren 24/7 full-color monitoring en AI in één slimme en innovatieve oplossing. De WizMind range van Dahua is een serie AI-producten en oplossingen die zijn uitgerust met een geavanceerde AI-chip. WizMind werkt met objectclassificatie door herkenning van mens en voertuig.

Deze nieuwe reeks is uitgerust met WizMind Full color, de nieuwe Smart Motion Detection (SMD) 3.0, verbeterde alarm functies en kan detecteren over langere afstanden met hogere accuraatheid van herkenning van personen en voertuigen.

WizMind biedt nauwkeurige, betrouwbare en uitgebreide AI-oplossingen, in combinatie met starlight-technologie en deep learning-algoritme. De Dahua WizMind camera’s uit de 5-serie hebben verschillende intelligente functies, waaronder: gezichtsdetectie, perimeterbeveiliging en personen tellen.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons