Dahua lanceert WizMind Full-color 2.0

21 jun 2021
Camerabewaking

In de WizMind reeks lanceert Dahua de Full-color 2.0 camera's. Dit is een serie van betaalbare, intelligente kleurencamera's die zelfs in de moeilijkste lichtomstandigheden nog heldere kleurenbeelden produceren. 

De eerste camera's die beschikbaar zijn in deze reeks zijn twee 4MP varifocal camera's, dit zijn een dome en een bullet. Beide camera's hebben een 2.7 - 12mm gemotoriseerde varifocal lens en hebben verder onder andere wit licht en WizMind aan boord. In de loop van deze zomer zullen nog verschillende camera's in deze serie worden gelanceerd, waaronder ook 4K camera's en dual lens camera's.

De camera’s integreren 24/7 full-color monitoring en AI in één slimme en innovatieve oplossing. De WizMind range van Dahua is een serie AI-producten en oplossingen die zijn uitgerust met een geavanceerde AI-chip. WizMind werkt met objectclassificatie door herkenning van mens en voertuig.

Deze nieuwe reeks is uitgerust met WizMind Full color, de nieuwe Smart Motion Detection (SMD) 3.0, verbeterde alarm functies en kan detecteren over langere afstanden met hogere accuraatheid van herkenning van personen en voertuigen.

WizMind biedt nauwkeurige, betrouwbare en uitgebreide AI-oplossingen, in combinatie met starlight-technologie en deep learning-algoritme. De Dahua WizMind camera’s uit de 5-serie hebben verschillende intelligente functies, waaronder: gezichtsdetectie, perimeterbeveiliging en personen tellen.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21