12 maart 2020
Dahua presenteert de Full Color Series

In veel situaties kunnen duidelijke kleuren het verschil maken als het gaat om het herkennen of terugvinden van personen op camerabeelden. Daarom heeft Dahua in haar nieuwste camerareeks extra veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de kleuren.

De Dahua Full Color-camera’s garanderen kleurrijke beelden onder alle omstandigheden, ook in het donker. Dankzij de F1.0 lens en geavanceerde beeldverwerking zijn de Full Color Series uitermate geschikt om 24/7 ingezet te worden. Ook 's nachts worden details haarscherp en in kleur weergegeven, wat het identificeren van bewijsmateriaal op beelden aanzienlijk makkelijker maakt.

Kunstmatige intelligentie
De camera’s beschikken over analytics met kunstmatige intelligentie, die voor minder onnodige alarmen zorgt en onderscheid maakt tussen personen en voertuigen. Dit maakt het mogelijk om doelgericht te monitoren. De hoogwaardige STARVISTM-sensor garandeert heldere beelden, waarbij ruis en vervaging actief worden verminderd. Als extra ondersteuning zijn verschillende modellen uitgerust met intelligente witlicht LED's.

De cameralijn is opgebouwd uit bullet-, dome- en eyeball camera's en er zijn modellen beschikbaar van 2MP met 120dB WDR en 4MP modellen met 140dB WDR.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons