12 december 2023
Dahua X-Spans: Panorama & PTZ in één camera

Traditionele surveillance systemen hebben vaak te maken met beperkingen als het gaat om het vastleggen van zowel panoramische beelden als specifieke details. De X-Spans serie gaat deze uitdaging aan met een baanbrekende aanpak. De meeste modellen uit de X-Spans serie hebben een panoramisch kanaal, met een kijkhoek afhankelijk van type van 100° tot 180°, en een PTZ kanaal. Dankzij deze gecombineerde weergave kunnen beveiligers continu toezicht houden op grote gebieden, terwijl ze tegelijkertijd kunnen inzoomen op specifieke gebeurtenissen en alarmmeldingen.

"De combinatie van een panoramische camera met een PTZ is een nieuwe trend in de ontwikkeling van beveiligingscamera's. De X-Spans serie biedt een oplossing die nauwkeurige tracking en panoramische beelden verenigt. Met X-Spans herdefiniëren we beveiliging en verbeteren we de efficiëntie", aldus Alison Yang, Product Manager bij Dahua Technology.

24/7 bewaking
Deze range maakt gebruik van de kracht van infraroodtechnologie en levert continu bewaking waarmee cruciale zones zowel overdag als 's nachts kunnen worden beveiligd. 

Kostenbesparing
Met de integratie van één of twee bulletcamera's en een PTZ-camera introduceert de X-Spans serie een gestroomlijnde aanpak die de kosten voor aanschaf en installatie reduceert. 

Geavanceerde AI-functies
X-Spans ondersteunt zowel de gekoppelde modus als de onafhankelijke modus. In de gekoppelde modus werken het panoramische kanaal en het PTZ kanaal in de camera samen om zo geavanceerde mogelijkheden voor slimme tracking en alarmtracking te bieden. In de onafhankelijke modus kunnen de twee kanalen afzonderlijk functioneren met verschillende AI-functies.

Meerdere functies, betere monitoring
De X-Spans range biedt hoogwaardige surveillance door meerdere traditionele camera's en technieken te combineren, waardoor onder andere havens, parken, pleinen en scholen beter en efficiënter beveiligd kunnen worden.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons