18 mei 2018
Elderhill kiest voor Waasland Security

Met hun uitgebreide gamma trachten ze hun klanten een totaalpakket aan te bieden. Zowel particulieren, horecazaken als bedrijven kunnen bij hen terecht voor originele kwalitatieve dranken uit de hele wereld en elke prijsklasse. Elderhill contacteerde Waasland Security voor een complete beveiligingsoplossing voor hun pand.

De naam "Elderhill" is een vrije vertaling van de achternaam van de zaakvoerder, nl. Van Vlierberghe.

Elderhill biedt een heel ruim assortiment aan sterke dranken, wijnen en champagnes, allen van topkwaliteit. Ook aperitieven horen daarbij. Zij gaan voor deskundigheid, kennis van zaken, correct advies en vlotte service.

Hebt u nog een aantal vragen over hun werking of over hunassortiment? Geen probleem! Contacteer Elderhill op info@elderhill.be

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons