14 maart 2022
Eureka: Hybride camera’s van Dahua

Wat is de Dahua 3e generatie thermische camera Eureka-serie?
De thermische camera's op instapniveau van Dahua zijn nu geüpdatet naar de 3e generatie. Met deze reeks heeft Dahua de thermische reeks uitgebreid, geschikt voor kleinere perimeterdetectie projecten en met extra functies, zo zijn er ook versies met temperatuurmeting. De T-versie is uitermate geschikt voor proactieve brandpreventie in bijvoorbeeld industriële omgevingen en situaties waar een vrij plotse temperatuursverhoging een aanduiding kan zijn van een mogelijk technische fout. Denk hierbij aan schakelborden, elektromotoren en laadplaatsen van elektrische voertuigen. 

Thermische beeldvorming voor perimeterbeveiliging
Thermische camera's kunnen minieme verschillen detecteren in warmtekenmerken die worden uitgestraald door alle objecten, inclusief de grond, mensen, auto's, dieren, enz. Ze kunnen zelfs in volledige duisternis zoals regen, lichte mist en rook contrastrijke beelden produceren. Wanneer een indringer een bewaakt terrein wil betreden, kan niemand ontsnappen aan deze
‘thermische ogen’.

Hogere thermische resolutie
De Eureka-serie is uitgerust met de dual-spectrale module die een nauwkeurige en geverifieerde alarmmeldingen levert. Thermische sensor met effectieve pixels 256 x 192-. En de visuele sensor is nu 4 MP waar dat in de vorige generatie 2MP was,  dit zorgt voor heldere beelden en hogere prestaties.

Superieure AI-prestaties
Profiteer van Dahua's krachtige, kunstmatige intelligentie, deze is verder geoptimaliseerd in vergelijking met de vorige generatie, waardoor het herkennen en weergeven van verschillende objecten verder is verbeterd, wat ongewenste alarmmeldingen verder reduceert.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons