23 december 2019
GAPID perimeter detectie, ideaal voor detectie op uw omheining

GAPID SR is een intelligent systeem dat bestaat uit een reeks MEMS accelerometrische sensoren met geavanceerde technologie. GAPID is een anti-klim-, anti-snij- en anti-doorbraaksensor voor de beveiliging van hekwerken, muren en daken.

Elke sensor kan stand-alone worden toegepast, maar sensoren kunnen ook met elkaar worden verbonden, waardoor ze lange hekwerken en grote terreinen kunnen bewaken.
Voor het maken van een GAPID systeem met meerdere sensoren worden deze in serie aan elkaar gekoppeld met behulp van een RS485-kabel en verbonden met een concentrator voor verbinding en bediening, genaamd Adebus, die gelijktijdig twee secties met elk 128 sensoren kan analyseren.

Adebus kan online worden aangesloten voor beheer en configuratie op afstand via het web en via software met behulp van het gratis Gapid Explorer-programma. Deze service, die ook via smartphone toegankelijk is, is buitengewoon handig als alternatief voor configuratie op afstand, de operator kan de veldzones eenvoudig configureren door op de sensoren te tikken.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons