GAPID perimeter detectie, ideaal voor detectie op uw omheining

23 dec 2019
Inbraakbeveiliging

GAPID SR is een intelligent systeem dat bestaat uit een reeks MEMS accelerometrische sensoren met geavanceerde technologie. GAPID is een anti-klim-, anti-snij- en anti-doorbraaksensor voor de beveiliging van hekwerken, muren en daken.

Elke sensor kan stand-alone worden toegepast, maar sensoren kunnen ook met elkaar worden verbonden, waardoor ze lange hekwerken en grote terreinen kunnen bewaken.
Voor het maken van een GAPID systeem met meerdere sensoren worden deze in serie aan elkaar gekoppeld met behulp van een RS485-kabel en verbonden met een concentrator voor verbinding en bediening, genaamd Adebus, die gelijktijdig twee secties met elk 128 sensoren kan analyseren.

Adebus kan online worden aangesloten voor beheer en configuratie op afstand via het web en via software met behulp van het gratis Gapid Explorer-programma. Deze service, die ook via smartphone toegankelijk is, is buitengewoon handig als alternatief voor configuratie op afstand, de operator kan de veldzones eenvoudig configureren door op de sensoren te tikken.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21