30 januari 2020
Gepae kiest voor Waasland Security

GePae staat voor Gebroeders Paelinck.

De start van dit bedrijf is terug te vinden bij de eerste generatie. Emiel Paelinck begon namelijk als stukadoor als hoofdactiviteit.

Gaandeweg werd de opvolging van de stiel verzekerd door de volgende generatie, de broers Marc en Marcel Paelinck. De samenwerking van deze 2 broers werd kracht bijgezet door de oprichting van de zaak Gebroeders Paelinck.www.gepae.be

Door een professionele aanpak, een eeuwige kritische blik op de uitvoering en veel inzet, groeide de naam Paelinck uit tot een boegbeeld in het Waasland qua pleisterwerk.

Wederom kwam er een verdere opvolging tot stand, zijnde de volgende generatie van broers: Tommy en Tony Paelinck. Dit leidde tot een modernere Gebroeders Paelinck, of kortweg GePae. 

Op deze manier wordt de continuïteit van het bedrijf gegarandeerd dat zich als tientallen jaren als sterkhouder in hoog kwalitatief werk op maat manifesteert.

Gezien de snel evoluerende omgeving zijn de activiteiten van dit familiebedrijf uitgebreid naar een bredere waaier qua binnenafwerking. Om dit te verwezenlijken wordt er vertrouwd op de jarenlange bouwervaring van de huidige zaakvoerders en deze van de vorige generaties!

De doelstellingen van GePae bestaan er dan ook in om in samenspraak met de klant een kwalitatief resultaat te bekomen, zowel voor renovatie als nieuwbouwprojecten. Dit met het doel dat elke werf een referentie dient te zijn!

Hierbij staan de wensen van de klant centraal en worden flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen. Enkel op deze manier kan er een duurzame relatie opgebouwd worden.

Indien er verdere vragen zouden zijn, of er meer uitleg gewenst wordt in verband met hun activiteiten, zijn ze steeds ter beschikking voor verdere informatie. je kan hen contacteren via de website.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons