Gepae kiest voor Waasland Security

30 jan 2020
Beveiliging

GePae staat voor Gebroeders Paelinck.

De start van dit bedrijf is terug te vinden bij de eerste generatie. Emiel Paelinck begon namelijk als stukadoor als hoofdactiviteit.

Gaandeweg werd de opvolging van de stiel verzekerd door de volgende generatie, de broers Marc en Marcel Paelinck. De samenwerking van deze 2 broers werd kracht bijgezet door de oprichting van de zaak Gebroeders Paelinck.www.gepae.be

Door een professionele aanpak, een eeuwige kritische blik op de uitvoering en veel inzet, groeide de naam Paelinck uit tot een boegbeeld in het Waasland qua pleisterwerk.

Wederom kwam er een verdere opvolging tot stand, zijnde de volgende generatie van broers: Tommy en Tony Paelinck. Dit leidde tot een modernere Gebroeders Paelinck, of kortweg GePae. 

Op deze manier wordt de continuïteit van het bedrijf gegarandeerd dat zich als tientallen jaren als sterkhouder in hoog kwalitatief werk op maat manifesteert.

Gezien de snel evoluerende omgeving zijn de activiteiten van dit familiebedrijf uitgebreid naar een bredere waaier qua binnenafwerking. Om dit te verwezenlijken wordt er vertrouwd op de jarenlange bouwervaring van de huidige zaakvoerders en deze van de vorige generaties!

De doelstellingen van GePae bestaan er dan ook in om in samenspraak met de klant een kwalitatief resultaat te bekomen, zowel voor renovatie als nieuwbouwprojecten. Dit met het doel dat elke werf een referentie dient te zijn!

Hierbij staan de wensen van de klant centraal en worden flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen. Enkel op deze manier kan er een duurzame relatie opgebouwd worden.

Indien er verdere vragen zouden zijn, of er meer uitleg gewenst wordt in verband met hun activiteiten, zijn ze steeds ter beschikking voor verdere informatie. je kan hen contacteren via de website.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21