Handiri cars in Sint Niklaas kiest voor Waasland Security

04 feb 2020
Camerabewaking

Handiri Cars garandeert u met het grootste aantal uit-stock-leverbare auto’s van Europa, een onweerstaanbaar aanbod aan Amerikaanse voertuigen.

Reeds 22 jaar zijn ze marktleider in Amerikaanse wagens in Europa en ver daarbuiten. Het is dan ook de missie van Handiri Cars om exclusieve, Amerikaanse wagens te verkopen aan de meest competitieve prijzen, met laagste prijs garantie over heel Europa.

Wat betekent dit voor u? You get what you see, u komt niet voor verrassingen te staan na bestelling van uw voertuig. Daarnaast bieden zij u ook een uitgebreide keuze van verschillende voertuigen aan, die voorzien zijn van de allernieuwste snufjes.

Zit uw droomauto hier nog steeds niet bij? Geen probleem, met hun internationaal netwerk vinden zij uw droomauto in een mum van tijd.

Kijk gerust even rond op hun website.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21