04 februari 2020
Handiri cars in Sint Niklaas kiest voor Waasland Security

Handiri Cars garandeert u met het grootste aantal uit-stock-leverbare auto’s van Europa, een onweerstaanbaar aanbod aan Amerikaanse voertuigen.

Reeds 22 jaar zijn ze marktleider in Amerikaanse wagens in Europa en ver daarbuiten. Het is dan ook de missie van Handiri Cars om exclusieve, Amerikaanse wagens te verkopen aan de meest competitieve prijzen, met laagste prijs garantie over heel Europa.

Wat betekent dit voor u? You get what you see, u komt niet voor verrassingen te staan na bestelling van uw voertuig. Daarnaast bieden zij u ook een uitgebreide keuze van verschillende voertuigen aan, die voorzien zijn van de allernieuwste snufjes.

Zit uw droomauto hier nog steeds niet bij? Geen probleem, met hun internationaal netwerk vinden zij uw droomauto in een mum van tijd.

Kijk gerust even rond op hun website.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons