HID lanceert nieuwe moderne SIGNO lezers

29 mrt 2020
Toegangscontrole

HID heeft onlangs de nieuwe, modern vormgegeven Signo lezers geïntroduceerd. De lezers zijn geschikt voor het lezen van HID Mobile ID's (BLE / NFC), HID Seos, Mifare Classic (CSN en SIO), DESFire EV1 en EV2 (CSN en SIO), iClass, iClass SE, HID Prox, Indala Prox en EM4102 Prox. De lezers kunnen via de volledig ingebouwde BLE interface geconfigureerd worden met de HID Reader Manager Smartphone App, zijn EAL6+ gecertificeerd en zijn voorzien van een Wiegand en OSDP interface. Hierdoor zijn deze lezers met vrijwel alle toegangscontrolesystemen te gebruiken. Doordat de lezers meerdere kaart-technologieën kunnen lezen, zijn ze uitermate geschikt voor migratietrajecten van onveilige naar veilige kaarten.

De nieuwe Signo lezers van HID zitten boordevol slimme functies, zoals automatische oppervlaktedetectie. Deze kalibreert automatisch de leesprestaties en zorgt zo voor een optimaal functioneren op basis van de montagelocatie. Voor goede prestaties in de buitenlucht, zijn de lezers ook IP65-geclassificeerd. Het capacitieve aanraaktoetsenbord is bestand tegen barre weersomstandigheden.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21