29 maart 2020
HID lanceert nieuwe moderne SIGNO lezers

HID heeft onlangs de nieuwe, modern vormgegeven Signo lezers geïntroduceerd. De lezers zijn geschikt voor het lezen van HID Mobile ID's (BLE / NFC), HID Seos, Mifare Classic (CSN en SIO), DESFire EV1 en EV2 (CSN en SIO), iClass, iClass SE, HID Prox, Indala Prox en EM4102 Prox. De lezers kunnen via de volledig ingebouwde BLE interface geconfigureerd worden met de HID Reader Manager Smartphone App, zijn EAL6+ gecertificeerd en zijn voorzien van een Wiegand en OSDP interface. Hierdoor zijn deze lezers met vrijwel alle toegangscontrolesystemen te gebruiken. Doordat de lezers meerdere kaart-technologieën kunnen lezen, zijn ze uitermate geschikt voor migratietrajecten van onveilige naar veilige kaarten.

De nieuwe Signo lezers van HID zitten boordevol slimme functies, zoals automatische oppervlaktedetectie. Deze kalibreert automatisch de leesprestaties en zorgt zo voor een optimaal functioneren op basis van de montagelocatie. Voor goede prestaties in de buitenlucht, zijn de lezers ook IP65-geclassificeerd. Het capacitieve aanraaktoetsenbord is bestand tegen barre weersomstandigheden.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons