11 oktober 2018
ACT365 Cloud toegangscontrole

ACT365 is een toegangscontrolesysteem dat volledig via de cloud wordt beheerd. Het grote voordeel hiervan is dat het beheer vanaf elk apparaat kan plaatsvinden, zolang er maar een internetverbinding is. Deze oplossing is ideaal voor klanten met meerdere filialen, of voor kleine installaties.

Dankzij deze cloud configuratie heeft u geen computer of server nodig die constant in verbinding moet staat en up to date moet bllijven voor een goede werking van het geheel. Voor de eindgebruiker is het systeem ook volledig te bedienen via een app op de smartphone of tablet.

Via webbrowser kan u eveneens toegang tot het systeem krijgen en gebruikers verwijderen of toevoegen. Je kan er eveneens remote toegang verlenen tot een deur.

Optioneel is het systeem uitbreidibaar met geintegreerde camerabewaking, zodat het corresponderende beeld mee tevoorschijn komt.

Eens de sfeer proeven?

Log gewoon in op de app of op de website act365.eu

Meld aan met de gebruikersnaam:ACT365@act.eu Wachtwoord:Demo365*

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons