ACT365 Cloud toegangscontrole

11 okt 2018
Toegangscontrole

ACT365 is een toegangscontrolesysteem dat volledig via de cloud wordt beheerd. Het grote voordeel hiervan is dat het beheer vanaf elk apparaat kan plaatsvinden, zolang er maar een internetverbinding is. Deze oplossing is ideaal voor klanten met meerdere filialen, of voor kleine installaties.

Dankzij deze cloud configuratie heeft u geen computer of server nodig die constant in verbinding moet staat en up to date moet bllijven voor een goede werking van het geheel. Voor de eindgebruiker is het systeem ook volledig te bedienen via een app op de smartphone of tablet.

Via webbrowser kan u eveneens toegang tot het systeem krijgen en gebruikers verwijderen of toevoegen. Je kan er eveneens remote toegang verlenen tot een deur.

Optioneel is het systeem uitbreidibaar met geintegreerde camerabewaking, zodat het corresponderende beeld mee tevoorschijn komt.

Eens de sfeer proeven?

Log gewoon in op de app of op de website act365.eu

Meld aan met de gebruikersnaam:ACT365@act.eu Wachtwoord:Demo365*

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21