Incert attest verlengd

16 feb 2018
Wetgeving

Deze week werden we door een extern controle organisme geauditeerd voor het verlengen van ons INCERT certificaat. Na een administratieve audit en twee technische controles bij onze klanten werd onze erkenning voor 5 jaar verlengd.

INCERT is het gecertificeerde kwaliteitsmerk voor installateurs, maar ook voor systemen. Deze zijn niet te scheiden teneinde de betrouwbaarheid van uw installatie te waarborgen. Dankzij het kwaliteitslabel INCERT, kan u in alle vertrouwen uw installateur kiezen, uw materieel en uw partner in monitoring. Een beveiligingsketen met stuk voor stuk sterke schakels !

De INCERT-certificatie staat borg voor de kwaliteit van het materiaal. De producten die het merk INCERT dragen, zijn van superieure technische kwaliteit dankzij de keuze van betrouwbare componenten, maar ook dankzij hun gebruiksgemak. Ze genieten van een uitstekende naverkoopdienst en van internationale garanties.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21